Τέσσερα χρόνια μετά το «Repeated exposure to…», οι 1000mods επιστρέφουν την Παρασκευή 24 Απριλίου 2020 στη δισκογραφία, με το τέταρτο και πολυαναμενόμενο album τους, «Youth of Dissent».

Διαθέσιμο για pre-order στη σελίδα Bandcamp της μπάντας από το Χιλιομόδι Κορινθίας που έχει κατακτήσει Ελλάδα και εξωτερικό, το νέο album κυκλοφορεί την προτελευταία Παρασκευή του Απριλίου.

Οι… πιστοί μπορούν να προ-παραγγείλουν τον δίσκο, σε ψηφιακή μορφή, βινύλιο, ή CD, και να λάβουν απευθείας δυο κομμάτια από την tracklist, πριν παραλάβουν το πλήρες album ανήμερα της κυκλοφορίας του.

Να θυμίσουμε πως οι 1000mods δημοσίευσαν το single του νέου τους album, «Pearl», τον Μάρτιο του 2020, και έπειτα από ένα υπερ-ατλαντικό τουρ, είναι και πάλι εδώ με νέο album!

Youth of Dissent - Tracklist

1. Lucid

2. So many days

3. Warped

4. Dear Herculine

5. Less is More

6. 21st Space Century

7. Pearl

8. Blister

9. Young

10. Dissent

11. Mirrors

Artist: Morrissey

Album: I Am Not a Dog on a Chain

Label: BMG

Release Date: 20/03/2020

Genre: Indie Rock

Artist: 1000mods

Album: Youth of Dissent

Label: Ouga Booga And The Mighty Oug Recordings

Release Date: 24/04/2020

Genre: Heavy Rock, Grunge

Producer: Matt Bayles & 1000mods

1000mods: Labros G. (Τύμπανα), Dani G. (Φωνή, Μπάσο), Γιάννης Σ. (Κιθάρα), Γιώργος Τ. Uhre (Κιθάρα)

Ακολούθησε το DEPART στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις επερχόμενες συναυλίες, καθώς και τα τελευταία νέα για μουσική, ταινίες, σειρές και θέατρο. Ακολουθήστε το DEPART σε Facebook, Instagram, Twitter, Mastodon, Pinterest, Spotify και YouTube.