Το “Warped” είναι το τρίτο official video που κυκλοφορούν οι 1000mods από την τελευταία τους δισκογραφική δουλειά, “Youth of Dissent”, που κυκλοφόρησε στις 24 Απριλίου. Ένα χρόνο μετά την ολοκλήρωση της παραγωγής του δίσκου, έρχεται να σηματοδοτήσει μια ιδιαίτερη “επέτειο” δημιουργικής απομόνωσης σε ένα δυστοπικό πια περιβάλλον, που μόνο η μουσική φαίνεται να μπορεί να σώσει τον κόσμο!

Θυμίζουμε πως της παραγωγής του album επιμελήθηκε ο θρύλος Matt Bayles, γνωστός από τις δουλειές του με τους Isis, Mastodon, Soundgarden, Pearl Jam και Botch, ενώ οι ηχογραφήσεις πραγματοποιήθηκαν στα Litho Studio και London Bridge Studio.

Οι σκηνοθέτες Τάσος Γκολέτσος και Γιώργος Αργυρόπουλος, περνώντας μαζί με το συγκρότημα αρκετές ώρες στο στούντιο των 1000mods, το οποίο είναι κι ο βασικός πρωταγωνιστής του videoclip, δηλώνουν: “Η απομόνωση εντός των 4 τειχών του στούντιο, για τη δημιουργία του τελευταίου τους album, είχε ως συνέχειά της το lockdown, τον περιορισμό των μετακινήσεων και την απαγόρευση των συναυλιών, δια νόμου. Μαζί με τους 1000mods προσπαθήσαμε να αποδώσουμε αυτή την αλλόκοτη αίσθηση που είχαν στο κεφάλι τους, βιώνοντας μια στρεβλή πραγματικότητα, αντικατοπτρίζοντας όσα ζούσαν τα παιδιά για 12 μήνες σχεδόν. Ήταν το ψυχογράφημα μιας χρονιάς, λοιπόν σε ένα κλιπ!

Οι 1000mods επιστρέφουν την Παρασκευή 24 Απριλίου 2020 στη δισκογραφία, με το τέταρτο και πολυαναμενόμενο album τους, «Youth of Dissent»
Οι 1000mods επιστρέφουν την Παρασκευή 24 Απριλίου 2020 στη δισκογραφία, με το τέταρτο και πολυαναμενόμενο album τους, «Youth of Dissent»

Με κοινές αναφορές τα ’90s (γυρισμένο με mini DV κάμερα σε multi forma), την παράνοια των horror movies με κοινωνικές προεκτάσεις και τις πρωτοφανείς συνθήκες εγκλεισμού, το “Warped” έρχεται την κατάλληλη στιγμή για να δυναμώσουμε την ένδειξη volume στα ηχεία μας.

Youth of Dissent - Tracklist

1. Lucid

2. So many days

3. Warped

4. Dear Herculine

5. Less is More

6. 21st Space Century

7. Pearl

8. Blister

9. Young

10. Dissent

11. Mirrors

Artist: Morrissey

Album: I Am Not a Dog on a Chain

Label: BMG

Release Date: 20/03/2020

Genre: Indie Rock

Artist: 1000mods

Album: Youth of Dissent

Label: Ouga Booga And The Mighty Oug Recordings

Release Date: 24/04/2020

Genre: Heavy Rock, Grunge

Producer: Matt Bayles & 1000mods

1000mods: Labros G. (Τύμπανα), Dani G. (Φωνή, Μπάσο), Γιάννης Σ. (Κιθάρα), Γιώργος Τ. Uhre (Κιθάρα)

Ακολούθησε το DEPART στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις επερχόμενες συναυλίες, καθώς και τα τελευταία νέα για μουσική, ταινίες, σειρές και θέατρο. Ακολουθήστε το DEPART σε Facebook, Instagram, Twitter, Mastodon, Pinterest, Spotify και YouTube.