Το ΘΕΑΤΡΟ 2510 διοργανώνει το 5ο Φεστιβάλ Θεάτρου 2510, το οποίο επιστρέφει για 5η συνεχομένη χρονιά, από τις 11 έως τις 22 Ιουνίου, με μια σύμπραξη καλλιτεχνών στην ιστορική περιοχή των Εξαρχείων.

Για 12 συνεχόμενες μέρες, η τέχνη θα πρωταγωνιστεί στην περιοχή, με 38 μοναδικές παραστάσεις. Θεατρικές Ομάδες, musical, μονόλογοι, ομάδες improv, performance, χορός, Καραγκιόζης, αλλά και βραδιές με ζωντανή μουσική, δίνουν την ευκαιρία στο κοινό να γνωρίσει νέους καλλιτέχνες και να επιλέξει κάθε μέρα τουλάχιστον μια διαφορετική παράσταση, σε ένα φεστιβάλ που προάγει την τέχνη και τη δημιουργικότητα.

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ, θα διεξαχθούν δωρεάν μαθήματα Yoga και δημιουργικής έκφρασης μέσω της τέχνης, από καθηγητές του ΧΩΡΟΥ 2510 καθώς και Bazaar χειροποίητων ειδών δώρου, όπου οι επισκέπτες θα μπορούν να ανακαλύψουν μοναδικά δημιουργήματα.

Το Φεστιβάλ στεγάζεται στο συνεργατικό πολιτιστικό ΧΩΡΟ 2510, όπου λειτουργεί εδώ και τέσσερα χρόνια το ΘΕΑΤΡΟ 2510. 

Ακολούθησε το DEPART στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις επερχόμενες συναυλίες, καθώς και τα τελευταία νέα για μουσική, ταινίες, σειρές και θέατρο. Ακολούθησε το DEPART σε Facebook, Instagram, Twitter, Spotify και YouTube.