Ο frontman των Staind, Aaron Lewis, προχώρησε σε ανάρτηση μία φωτογραφίας πρωτοφανούς βαρβαρότητας. Στο πλαίσιο προώθησης της σόλο περιοδείας του, αβέβασε μία φωτογραφία συνοδευόμενη από τη λεζάντα “επιτυχημένο πρωινό στο Τέξας“. Τον βλέπουμε να στέκεται σε ένα χωράφι ανάμεσα σε δύο τουφέκια. Γύρω του, προσεκτικά τοποθετημένα τα άψυχα σώματα 32 κογιότ που σχηματίζουν τη φράση “Trump 24”.

Ο Lewis έχει χρησιμοποιήσει τη σόλο καριέρα του ως μέσο για να επιβεβαιώσει τις συντηρητικές πολιτικές του απόψεις. Είναι γνωστός υποστηρικτής του πρώην προέδρου Donald Trump (ο οποίος αντιμετωπίζει αυτή τη στιγμή 91 κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα).

Ωστόσο, μετά την κοινοποίηση αυτής της τελευταίας φωτογραφίας, ο Λιούις έχει προκαλέσει εκνευρισμό ακόμη και σε ορισμένους συντηρητικούς.

Προσοχή: Ακολουθεί φωτογραφία πρωτοφανούς βίας που αναρτήθηκε από τον Aaron Lewis, frontman των Staind

«Δεν με νοιάζει αν είναι νόμιμο ή όχι…. Το βρίσκω πολύ ενοχλητικό. Είμαι Ρεπουμπλικάνος και αυτό είναι φρικτό… Χρειάζεται να είσαι πολύ κακός άνθρωπος για να κάνεις κάτι τέτοιο… Unfollow από μένα και ελπίζω να χάσεις πολλούς ακόμα… Σίγουρα δεν δίνω χρήματά μου για σένα», γράφει ένας προφανής πρώην θαυμαστής.

«Αυτό είναι τόσο ενοχλητικό. Κοινωνιοπαθητική μαλ@κία», γράφει ένα άλλο άτομο, ενώ κάποιος άλλος σχολιάζει: «Μόλις σταμάτησα να σε ακούω».

Άλλοι χρησιμοποίησαν το ποστ για να ειρωνευτούν τον 51χρονο μουσικό, σχολιάζοντας: «Αυτά τα κογιότ δεν είναι ούτε κατά διάνοια τόσο νεκρά όσο η καριέρα σου τα τελευταία 20 χρόνια».

Βέβαια, όλα αυτά μόνο πρωτόγνορα δεν είναι. Τον Μάρτιο του 2022, ένα μήνα μετά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία, ο Aaron Lewis πρότεινε ότι «ίσως θα έπρεπε να ακούσουμε τον Πούτιν», ενώ υποστηρίζει αρκετές ακροδεξιές θεωρίες συνωμοσίας, συμπεριλαμβανομένων και αυτών που έχουν διαψευστεί πανηγυρικά.

Ακολούθησε το DEPART στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις επερχόμενες συναυλίες, καθώς και τα τελευταία νέα για μουσική, ταινίες, σειρές και θέατρο. Ακολούθησε το DEPART σε Facebook, Instagram, Twitter, Spotify και YouTube.