Οι Absinthe Green συνδυάζουν pop στοιχεία με επιθετικές κιθάρες, δυνατά και groovy τύμπανα και μια ποικιλία φωνητικών που έχουν την δυνατότητα να προσελκύσουν ένα ευρύτερο μουσικό κοινό.

Μαζί τους οι WILD MACHINE ορμώμενοι από τα τέλη των ’90s με το ωμό glam/heavy metal ύφος και οι Middle Earth με την ενέργεια που βγάζουν στη σκηνή δεν αφήνει κανέναν ακροατή χωρίς να φωνάξει και να κοπανηθεί.

Οι Absinthe Green αποτελούν το πνευματικό δημιούργημα της μουσικού, συνθέτη και παραγωγού Ειρήνης “Absinthe Green”. H Absinthe έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό παίζοντας μπάσο για διεθνείς μέταλ μπάντες όπως οι Γερμανοί Enemy of the Sun καθώς και για τους Έλληνες dark metallers RandomWalk, μεταξύ άλλων.
Η ολοκλήρωση των τραγουδιών για το ντεμπούτο άλμπουμ συνέβη παράλληλα με την επιστροφή της στην Ελλάδα στα τέλη του 2019, όπου η Absinthe πλαισιώθηκε από τον Harry Mason στα drums, με τον οποίο συνεργάστηκαν παλαιότερα στους RandomWalk και αργότερα από τον Villy Pirris στο μπάσο, και τον Mike Dervos στην κιθάρα, δημιουργώντας τους Absinthe Green ως full μπαντα.

Το επερχόμενο άλμπουμ τους “Of Love and Pain” είναι ένα μείγμα των μουσικών επιρροών της Absinthe καθώς και προσωπικών της εμπειριών. Η παραγωγή πραγματοποιήθηκε από τον Hiili Hiilesmaa, γνωστός για τις παραγωγές του σε HIM, The 69 Eyes, Amorphis, Moonspell και Sentenced μεταξύ άλλων, και συνδυάζει pop στοιχεία με επιθετικές κιθάρες, δυνατά και groovy τύμπανα και μια ποικιλία φωνητικών που έχουν την δυνατότητα να προσελκύσουν ένα ευρύτερο μουσικό κοινό.

Artist: Morrissey

Album: I Am Not a Dog on a Chain

Label: BMG

Release Date: 20/03/2020

Genre: Indie Rock

Εξ Αθηνών ορμώμενοι από τα τέλη των 90s, μοιράστηκαν τη σκηνή με ονόματα όπως Faster Pussycat, Gilby Clarke, Skid Row, Ryan Roxie, Bai Bang και ίσος όλες τις εγχώριες μπάντες ομοίου τους ύφους.
Μετά το πρώτο ντέμο του 2006, μια συμμετοχή σε Kiss tribute album (Rock Hard magazine) όπως και στο γερμανικό underground bizzare dvd, ηχογραφούν το ντεμπούτο άλμπουμ “II” που κυκλοφορεί το 2012 από την Perris σε μίξη Jay Messina (Kiss, Aerosmith, Ted Nugent, Cheap Trick μεταξύ άλλων).
Μετά από αλλεπάλληλες ανακατατάξεις στη σύνθεση κυκλοφορεί το 7″ βινύλιο “prize surprize” ενώ έχουν ολοκληρωθεί οι ηχογραφήσεις για το επόμενο άλμπουμ, ξανά σε ωμό glam/heavy metal ύφος.

Artist: Morrissey

Album: I Am Not a Dog on a Chain

Label: BMG

Release Date: 20/03/2020

Genre: Indie Rock

Οι Middle Earth είναι μια Hard Rock μπάντα εμπνευσμένη από συγκροτήματα όπως οι Led Zeppelin, Guns n Roses, Aerosmith κ.α. Πρόσφατα κυκλοφόρησαν το 2ο επίσημό τους single με τίτλο “Just Fine”. Το δυνατό τους χαρακτηριστικό είναι η ενέργεια που βγάζουν στη σκηνή η οποία δεν αφήνει κανέναν ακροατή χωρίς να φωνάξει και να κοπανηθεί.

Artist: Morrissey

Album: I Am Not a Dog on a Chain

Label: BMG

Release Date: 20/03/2020

Genre: Indie Rock

Ακολούθησε το DEPART στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις επερχόμενες συναυλίες, καθώς και τα τελευταία νέα για μουσική, ταινίες, σειρές και θέατρο. Ακολούθησε το DEPART σε Facebook, Instagram, Twitter, Spotify και YouTube.