Τις συναυλίες του farewell tour τους για τον επόμενο μήνα ανέβαλαν οι Aerosmith λόγω προβλημάτων υγείας του Steven Tyler. Ο θρυλικός vocalist των Aerosmith μάλιστα απευθύνθηκε στους fans του συγκροτήματος απολογητικά, γράφοντας τους λόγους της αναβολής.

«Είμαι συντετριμμένος με το γεγονός ότι έλαβα αυστηρές οδηγίες από τον γιατρό μου να μην τραγουδήσω για τις επόμενες 30 ημέρες. Έχω ζημιά στις φωνητικές χορδές η οποία συνέβη στη show του Σαββάτου (σ.σ. 9/9/2023) η οποία οδήγησε σε αιμορραγία. Θα χρειαστεί να αναβάλουμε κάποιες μέρες ώστε να επιστρέψουμε δυναμικά και να προσφέρουμε τα shows που σας αξίζουν», αναφέρει μεταξύ άλλων.

Οι συναυλίες των Aerosmith σε Toronto, Chicago, Detroit, Cleveland, Raleigh και Washington αναβλήθηκαν. Νέες ημερομηνίες έχουν ήδη μπει στο farewell tour των Aerosmith για τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο του 2024. Οι Aerosmith περιοδεύουν για τελευταία φορά, με τους The Black Crowes στο πλευρό τους. Η περιοδεία ξεκίνησε στις 2 Σεπτεμβρίου και αναμένεται να περάσει από όλη τη Βόρεια Αμερική.

Το πρόβλημα υγείας του Steven Tyler οδήγησε τους Aerosmith σε αναβολή έξι συναυλιών του farewell tour τους

Το συγκρότημα συμπληρώνει πάνω από μισό αιώνα ζωής φέτος. «Δεν είναι αντίο, είναι ένα… peace out από εμάς. Ετοιμαστείτε για τα καλύτερα shows που έχουμε δώσει ποτέ», είχαν αναφέρει στην ανακοίνωση της περιοδείας τους. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκαν και στην απουσία του πρώτου drummer τους, Joey Kramer από το τουρ. «Παρότι ο Joey Kramer παραμένει αγαπημένο ιδρυτικό μέλος των Aerosmith, έχει δυστυχώς αποφασίσει να μην συμπεριληφθεί στο τουρ. Επιθυμεί να επικεντρωθεί στην οικογένειά του και στην υγεία του», ανέφερε η μπάντα μεταξύ άλλων και συμπλήρωσε: «Η θρυλική παρουσία του Joey πίσω από τα drums θα λείψει σε όλους μας».

Ο Steven Tyler τραυμάτισε τις φωνητικές του χορδές το Σάββατο 9/9 σε live των Aerosmith
Ο Steven Tyler τραυμάτισε τις φωνητικές του χορδές το Σάββατο 9/9 σε live των Aerosmith

Ακολούθησε το DEPART στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις επερχόμενες συναυλίες, καθώς και τα τελευταία νέα για μουσική, ταινίες, σειρές και θέατρο. Ακολουθήστε το DEPART σε Facebook, Instagram, Twitter, Mastodon, Pinterest, Spotify και YouTube.