Το ντεμπούτο άλμπουμ των Amphettamine De: Compondo” αναμειγνύει επιρροές από το Post Grunge και το Gothic σύμπαν, δημιουργώντας κάτι πρωτότυπο και καινοτόμο στην εναλλακτική μουσική. Δεκατρία κομμάτια συνθέτουν τον δίσκο, το πρώτο από τα οποία είναι εισαγωγή.

Όλοι οι στίχοι ασχολούνται με προσωπικά θέματα της Amandha Ribaski (ιδρυτή των Amphettamine), ακολουθώντας ένα σκοτεινό και καθημερινό θέμα, επιδιώκοντας να είναι όσο πιο αληθινοί και ειλικρινείς γίνεται, με το instrumental να ακολουθεί τις αποχρώσεις.

Στο άλμπουμ συμμετείχαν μερικοί καλεσμένοι μουσικοί και η παραγωγή έγινε στο στούντιο “Funds House” στην Curitiba-PR/Brazil, που κυκλοφορεί από την Electric Funeral Records.

Το Amphettamine είναι ένα σόλο έργο, που εξιδανικεύτηκε και ιδρύθηκε στις αρχές του 2020, από την Amandha Ribaski (τραγουδοποιό και τραγουδίστρια). Στη λυρική πλευρά, πρόκειται για θέματα σκοτεινά, αληθινά και καθημερινά, εμπνευσμένα από προσωπικές καταστάσεις. Οι μελωδίες ακολουθούν τις αποχρώσεις, αναζητώντας την πρωτοτυπία τους και περιέχουν post grunge, gothic και industrial επιρροές.

Στο έργο συμμετέχουν επίσης καλεσμένοι μουσικοί: Roberto Hendrigo (Remedy Tones, Marven James, πρώην Semblant), Malcom Gouvêa (Independente) και Jefferson Verdani (lpado, Jailor, Axecuter και Sadtheory), οι οποίοι συμμετείχαν σε ορισμένα τραγούδια, ως συνθέτες ή ερμηνευτές.

Artist: Morrissey

Album: I Am Not a Dog on a Chain

Label: BMG

Release Date: 20/03/2020

Genre: Indie Rock

Amphettamine: Facebook

Ακολούθησε το DEPART στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις επερχόμενες συναυλίες, καθώς και τα τελευταία νέα για μουσική, ταινίες, σειρές και θέατρο. Ακολουθήστε το DEPART σε Facebook, Instagram, Twitter, Mastodon, Pinterest, Spotify και YouTube.