Οι φίλοι του atmospheric black metal είναι σε… αναμμένα κάρβουνα καθώς οι An Autumn for Crippled Children ετοιμάζονται να κυκλοφορήσουν το πολυαναμενόμενο “Closure”. Ο δίσκος αναμένεται μέσω της Prosthetic Records στις 4 Αυγούστου 2023.

Με μια εντυπωσιακή δισκογραφία και κοινό σε όλον τον πλανήτη, η μπάντα πιέζει συνεχώς τα όρια του ιδιώματος. Έχουν χτίσει τον δικό τους, ξεχωριστό ήχο ο οποίος συνδυάζει post-rock και shoegaze με black metal. Το “Closure” αναμένεται να αποτελέσει ακόμη ένα μεγάλο κεφάλαιο στη μουσική πορεία τους, αναδεικνύοντας τη συνεχή εξέλιξή τους.

Για προπαραγγελίες πάτησε εδώ

Ο δίσκος αναμένεται να έχει δέκα τραγούδια. Η θεματολογία του πραγματεύεται την απώλεια, την απόγνωση και εν τέλει, την εύρεση λύτρωση ενώπιον των δυσκολιών. Το συγκρότημα εμπνεύστηκε από προσωπικές εμπειρίες, δημιουργώντας έναν δίσκο γεμάτο συναίσθημα ο οποίος καταπιάνεται με την ανθρώπινη φύση στον πυρήνα της.

Καθώς οι fans περιμένουν την κυκλοφορία του “Closure”, το συγκρότημα έχει ήδη κυκλοφορήσει τρία singles. Ο λόγος για τα “Where Pain Begins”, “I See You… But Never Clearly” και “This Feels Like Dying”.

Ο νέος δίσκος των An Autumn for Crippled Children, Closure, έρχεται στις 4 Αυγούστου 2023 από την Proshetic Records και είναι το 13ο album τους
Ο νέος δίσκος των An Autumn for Crippled Children, Closure, έρχεται στις 4 Αυγούστου 2023 από την Proshetic Records και είναι το 13ο album τους

Οι An Autumn for Crippled Children συνεργάστηκαν με την Prosthetic Records για την κυκλοφορία του δίσκου. Η δισκογραφική αποτελεί «σπίτι» πολλών σημαντικών metal συγκροτημάτων. Το “Closure” αναμένεται στις 4 Αυγούστου 2023 σε όλες τις πλατφόρμες.

Closure - Tracklist

1. Missed
2. I See You…But Never Clearly
3. Where Pain Begins
4. The Feels like Dying
5. As the Void
6. Closure
7. For Tomorrow
8. Unable to Feel You
9. Culpable
10. Here Comes Sorrow

Artist: Morrissey

Album: I Am Not a Dog on a Chain

Label: BMG

Release Date: 20/03/2020

Genre: Indie Rock

Artist: An Autumn For Crippled Children

Album: Closure

Label: Prosthetic Records

Release Date: 04/08/2023

Producer: An Autumn For Crippled Children

An Autumn For Crippled Children: JMXM (Φωνή, κιθάρα, πλήκτρα), CXC (Τύμπανα), TXT (Μπάσο, πλήκτρα)

An Autumn For Crippled Children: Facebook | Bandcamp

Ακολούθησε το DEPART στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις επερχόμενες συναυλίες, καθώς και τα τελευταία νέα για μουσική, ταινίες, σειρές και θέατρο. Ακολουθήστε το DEPART σε Facebook, Instagram, Twitter, Mastodon, Pinterest, Spotify και YouTube.