Σοκ στο χώρο της τηλεόρασης και του σινεμά προκάλεσε ο ξαφνικός θάνατος του Angus Cloud. Ο 25χρονος ηθοποιός, γνωστός για τον ρόλο του ως Fezco “Fez” O’Neill στο Euphoria, έφυγε από τη ζωή όπως ανακοίνωσε η οικογένειά του.

Ο νεαρός ηθοποιός πριν μια εβδομάδα είχε χάσει τον πατέρα του. Ρεπορτάζ από τις ΗΠΑ κάνουν λόγο για κλήση που δέχθηκε η αστυνομία με αναφορά σε “πιθανό overdose”.

Ο Angus Cloud ως Fez σε στιγμιότυπο από τη σειρά Euphoria με τη Zendaya
Ο Angus Cloud ως Fez σε στιγμιότυπο από τη σειρά Euphoria με τη Zendaya

Αναφορές από στελέχη της σειράς κάνουν λόγο για ένα άτομο το οποίο παλεύε με εξαρτήσεις. Τα υποχρεωτικά τεστ στη διάρκεια των γυρισμάτων φέρεται να τον είχαν βοηθήσει.

Μια εβδομάδα μετά την κηδεία του πατέρα του, ο Angus Cloud του Euphoria έφυγε από τη ζωή

Η ανακοίνωση του θανάτου του από την οικογένειά του αναφέρει: “Με βαριά καρδιά λέμε αντίο σε έναν θαυμάσιο άνθρωπο σήμερα. Ως καλλιτέχνης, φίλος, αδελφός και γιός, ο Angus ήταν ξεχωριστός για όλους μας. Την προηγούμενη εβδομάδα έθαψε τον πατέρα του και η απώλεια αυτή του κόστισε πολύ. Τώρα είναι και πάλι με τον πατέρα του, ο οποίος ήταν ο καλύτερος φίλος του.

Ο Angus ήταν ανοιχτός στη μάχη του με την ψυχική νόσο και ελπίζουμε πως ο χαμός του θα αποτελέσει υπενθύμιση πως δεν είναι κανείς μόνος και δεν πρέπει κανείς να παλεύει χωρίς βοήθεια”.

Ακολούθησε το DEPART στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις επερχόμενες συναυλίες, καθώς και τα τελευταία νέα για μουσική, ταινίες, σειρές και θέατρο. Ακολουθήστε το DEPART σε Facebook, Instagram, Twitter, Mastodon, Pinterest, Spotify και YouTube.