Οι Pantera κυκλοφόρησαν ένα νέο βίντεο/μήνυμα από τον τραγουδιστή Philip Anselmo, το οποίο τραβήχτηκε κατά τη διάρκεια των προβών για την περιοδεία του συγκροτήματος στη Βόρεια Αμερική τον Φεβρουάριο του 2024. Στο σύντομο κλιπ, ο Anselmo δηλώνει: «Οι νέοι έχουν αγκαλιάσει αυτές τις συναυλίες των PANTERA. Αυτό άναψε μια φωτιά μέσα μου. Τώρα απλά θέλω να παίξουμε σε αυτές τις συναυλίες με τον καλύτερο γ@μημένο τρόπο που ξέρουμε. Και ανυπομονώ να το κάνουμε».

Η αναμορφωμένοι Pantera αποτελούνται από τους original: Anselmo και Rex Brown. Στη θέση των αδικοχαμένων αδερφών έχουμε τους Zakk Wylde και Charlie Benante. Το σχήμα τα πηγαίνει εξαιρετικά και πρόκεται να είναι headliners σε μια σειρά από μεγάλα φεστιβάλ στη Βόρεια Αμερική, τη Νότια Αμερική και την Ευρώπη. Πρόκειται, επίσης, να διοργανώσουν κάποιες δικές τους headlining συναυλίες. Τέλος, το 2024 θα τους βρει στο πλάι των Metallica στο πλαίσιο μιας τεράστιας περιοδεία των τελευταίων.

Οι Pantera αποτελούμενοι από τους: Philip Anselmo, Rex Brown, Zakk Wylde και Charlie Benante
Οι Pantera αποτελούμενοι από τους: Philip Anselmo, Rex Brown, Zakk Wylde και Charlie Benante

Οι Anselmo και Brown μίλησαν για την επιστροφή των Pantera κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισης τους στο δέκατο έβδομο επεισόδιο του “The Metallica Report“. Του podcast που ξεκίνησε πρόσφατα και προσφέρει εβδομαδιαίες εσωτερικές ενημερώσεις για όλα τα θέματα των Metallica. Ο Anselmo εκεί ανέφερε: «Είναι ενδυναμωτικό. Είναι απίστευτα όμορφο και νιώθεις τόση αγάπη όταν βρίσκεσαι εκεί πάνω. Και αν το δεχτείς, είναι ένα υπέροχο συναίσθημα, φίλε.»

Ο Anslemo ανέφερε ότι πλέον απολαμβάνει καλύτερα τα κομμάτια των Pantera γιατί έπαψε να είναι συνεχώς θυμωμένος

Συνέχισε: «Όταν ήμασταν νεότεροι, ήμασταν σε πόλεμο και όταν ήμασταν στη σκηνή, ήμασταν απλά θυμωμένοι. Τώρα είναι – τα τραγούδια είναι εκεί. Μπορώ να συγκεντρωθώ στο να τραγουδήσω τα κομμάτια. Δεν χρειάζεται πια να σπάω το σώμα μου σε κομμάτια».

Ο Anselmo και ο Brown μίλησαν επίσης για τους Charlie και Zakk. «Αυτοί οι δύο μάγκες, είναι τόσο ενθουσιώδεις. Και έχουν το δικό τους πράγμα και τη δική τους κληρονομιά. Και οι δύο, χωρίς τους Pantera. Είναι τιμή μου να παίζω μαζί τους. Είναι οι πιο καλοί τύποι στον κόσμο.

Ο Rex συνέχισε: «Ο τρόπος που ο Charlie παίζει τα κομμάτια του Vinnie είναι αλλόκοτος. Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος ντράμερ εκεί έξω που θα μπορούσε να παίξει με τον τρόπο που έπαιζε ο Vinnie. Έκλεινα τα μάτια μου, γιατί προσπαθούσα να γίνω σφιχτός, και μερικές φορές αν κλείσω τα μάτια μου, μπορώ να ακούσω λίγο καλύτερα- νομίζω ότι μπορώ. Και έπεφτε ένα δάκρυ χαράς, γιατί αυτό ήταν τόσο κοντά σε αυτό που παίζαμε με τον Vinnie. Οπότε έχεις τα θεμέλια».

Ακολούθησε το DEPART στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις επερχόμενες συναυλίες, καθώς και τα τελευταία νέα για μουσική, ταινίες, σειρές και θέατρο. Ακολούθησε το DEPART σε Facebook, Instagram, Twitter, Spotify και YouTube.