Μπορεί ο Ozzy Osbourne να αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας τα τελευταία χρόνια, αλλά αυτό δεν τον έχει σταματήσει από το να κυκλοφορεί δίσκους. Ο Osbourne κυκλοφόρησε το πρώτο του νέο άλμπουμ μετά από μια δεκαετία και στη συνέχεια ακολούθησε το Patient Number 9 το 2022. Σε συνέντευξή του στο Metal Hammer, ο Osbourne αποκαλύπτει ότι έχει στα σκαριά ένα νέο δίσκο για το 2024 και μετά ελπίζει να ξαναρχίσει τις συναυλίες.

«Προσπαθώ να επιστρέψω σε φόρμα», δήλωσε ο Osbourne. «Έχω κάνει δύο άλμπουμ σχετικά πρόσφατα, αλλά θέλω να κάνω ακόμα ένα δίσκο και μετά να ξαναβγώ στο δρόμο». Ο Osbourne πρόσθεσε ότι ελπίζει να συνεργαστεί και πάλι με τον Watt.

O Ozzy νιώθει έτοιμος να επιστρέψει δισκογραφικά και συναυλιακά
O Ozzy νιώθει έτοιμος να επιστρέψει δισκογραφικά και συναυλιακά

Στην ίδια συνέντευξη, ο Osbourne αποκάλυψε ότι η επέμβαση στον αυχένα του τον Σεπτέμβριο ήταν επιτυχής και ότι είναι καλά. «Αισθάνομαι καλά – απλά τράβηξε πολύ η όλη ιστορία. Νόμιζα ότι θα είχα σταθεί στα πόδια μου εδώ και μήνες. Δεν μπορούσα να συνηθίσω αυτόν τον τρόπο ζωής, έχοντας συνεχώς κάτι στραβό», είπε. «Δεν μπορώ ακόμα να περπατήσω σωστά, αλλά δεν πονάω πια και η εγχείρηση στη σπονδυλική μου στήλη πήγε τέλεια».

Η υγεία του Ozzy έχει δυστυχώς γίνει η αιτία για ακυρώσεις συναυλιών τα τελευταία χρόνια

Στους δύο τελευταίους δίσκους του Osbourne συμμετείχε πληθώρα καλεσμένων, με το Patient Number 9 να περιλαμβάνει τον Tomy Iommi των Black Sabbath, τον Mike McCready των Pearl Jam, τον Zakk Wylde των Black Label Society, τον Josh Homme των Queens Of The Stone Age, και τον Robert Trujillo των Metallica. Θα έχει λοιπόν ενδιαφέρον να δούμε ποιον θα καλέσει ο Osbourne για την επόμενη κυκλοφορία του.

Ο Osbourne είχε σημειώσει στο παρελθόν ότι η επέμβαση στο λαιμό του ήταν η τελευταία του, κυρίως επειδή δεν αντέχει άλλες. Η υγεία του Osbourne έχει δυστυχώς γίνει η αιτία για ακυρώσεις συναυλιών τα τελευταία χρόνια. Οι παθήσεις του κόστισαν την ευρωπαϊκή περιοδεία του 2023, κάτι που δεν ήταν έκπληξη δεδομένης της ζοφερής προοπτικής του για την κατάσταση στα τέλη του 2022.

Artist: Sober On Tuxedos

Album: Good Intentions

Label: Heaven Music

Release Date: 11/12/2020

Genre: Nu Metal, Metalcore

Ακολούθησε το DEPART στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις επερχόμενες συναυλίες, καθώς και τα τελευταία νέα για μουσική, ταινίες, σειρές και θέατρο. Ακολούθησε το DEPART σε Facebook, Instagram, Twitter, Spotify και YouTube.