Επιτέλους, η Warner Bros. μας αποκάλυψε νέα υλικό από το ”Aquaman and the Lost Kingdom“ που έρχεται τον Δεκέμβριο. Στη συνέχεια του blockbuster του 2018 ο Jason Momoa επιστρέφει ως Aquaman και απέναντί του θα βρει ένα άλλο γνωστό πρόσωπο. Tον Black Manta, τον οποίο υποδύεται ο Yahya Abdul-Mateen II.

Παρά το γεγονός ότι το “Aquaman and the Lost Kingdom” αναμένεται να κάνει ντεμπούτο στις αίθουσες σε κάτι περισσότερο από τρεις μήνες, η Warner Bros. δεν έχει ακόμη ξεκινήσει πραγματικά την προώθησή του, με την ταινία της DC να μην έχει λάβει καν ένα πραγματικό τρέιλερ μέχρι τώρα.

Πριν από το επίσημο τρέιλερ, το οποίο θα φτάσει την Πέμπτη 14/9, η DC κυκλοφόρησε ένα teaser trailer 30 δευτερολέπτων του Aquaman and the Lost Kingdom.

Το γεμάτο δράση τρέιλερ θέτει γρήγορα το διακύβευμα της νέας ταινίας. Βλέπουμε τον Black Manta να δηλώνει: «Θα σκοτώσω τον Aquaman και θα καταστρέψω ό,τι αγαπάει». Ακολουθεί ένα πλάνο με τον Arthur Curry του Momoa να ανακαλύπτει τα αποκαΐδια του πατρικού του. Το τρέιλερ του Aquaman and the Lost Kingdom στη συνέχεια προσφέρει πλάνα από την υποβρύχια δράση της ταινίας, συμπεριλαμβανομένης μιας ματιάς στη μάχη του Arthur εναντίον του Black Manta.

Λόγω της άρνησης των στούντιο να δώσουν στα συνδικάτα μια δίκαιη συμφωνία και να τερματίσουν τις απεργίες των σεναριογράφων και των ηθοποιών, η κυκλοφορία του Aquaman and the Lost Kingdom τον Δεκέμβριο τέθηκε πρόσφατα υπό αμφισβήτηση. Η Warner Bros. έχει ήδη καθυστερήσει την προβολή του δεύτερου μέρους του “Dune” και από τον Νοέμβριο που ήταν προγραμματισμένο έχει μεταφερθεί για το 2024. Ωστόσο, με την κυκλοφορία του παραπάνω teaser, το στούντιο επιβεβαίωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας του Aquaman 2 και ξεκίνησε την προώθησή του.

Ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει αν ο Αquaman του Jason Momoa θα συνεχίσει στο rebooted DCEU του James Gunn

Το “Aquaman and the Lost Kingdom” θα είναι η τελευταία ταινία του DCEU, καθώς το franchise θα επανεκκινήσει υπό τα μάτια των James Gunn και Peter Safran με το “Superman: Legacy” του 2025. Μένει να δούμε αν ο Aquaman θα έχει ρόλο στο ανακαινισμένο σύμπαν της DC, με τον Momoa να έχει αφήσει έντονα να εννοηθεί ότι έχει θετικές συζητήσεις με τους Gunn και Safran. Δεν θα ήταν έκπληξη, ωστόσο, αν το επίσημο τρέιλερ έδινε έμφαση στο ότι το Aquaman και το Χαμένο Βασίλειο είναι το τέλος μιας εποχής.

O Aquaman θα ρίξει την αυλαίο στο κινηματογραφικό σύμπαν της DC
O Aquaman θα ρίξει την αυλαίο στο κινηματογραφικό σύμπαν της DC

Το επερχόμενο τρέιλερ του Aquaman and the Lost Kingdom πιθανότατα θα αποκαλύψει επίσης τα πρώτα πλάνα και από τους υπόλοιπους ηθοποιούς που επιστρέφουν. Το βίντεο περιλαμβάνει ματιές στον Patrick Wilson, τη Nicole Kidman και τον προαναφερθέντα Abdul-Mateen. Ωστόσο, αξιοσημείωτα μέλη του καστ του Aquaman 2, όπως ο Dolph Lundgren και η Amber Heard, δεν έχουν ακόμη εμφανιστεί λεπτομερώς.

Ακολούθησε το DEPART στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις επερχόμενες συναυλίες, καθώς και τα τελευταία νέα για μουσική, ταινίες, σειρές και θέατρο. Ακολούθησε το DEPART σε Facebook, Instagram, Twitter, Spotify και YouTube.