Στο πρώτο show τους στην Ελλάδα ως headliners, οι As I Lay Dying θα ανέβουν στο stage του Gagarin 205 την Τετάρτη 3 Απριλίου 2024!

Οι As I Lay Dying έρχονται στις 3 Απριλίου στο Gagarin για την πρώτη headlining εμφάνισή τους στη χώρα μας! Επιτέλους θα ακουστούν σε ένα “κλειστό” συναυλιακό χώρο της Αθήνας ύμνοι όπως “Nothing Left”, “Confined”, “My Own Grave”, “Blinded”, “The Sound Of Truth”: τραγούδια που πολύ δίκαια έχουν συγκεντρώσει εκατοντάδες εκατομμύρια streams!

As I Lay Dying, Rockwave
Για πρώτη φορά ως headliners στην Ελλάδα έρχονται οι As I Lay Dying και ανεβαίνουν στη σκηνή του Gagarin 205

Ένα από τα σημαντικότερα και πιο επιτυχημένα metal συγκροτήματα της τελευταίας 20ετίας, οι As I Lay Dying έχουν πουλήσει πάνω από 1.000.000 δίσκους παγκοσμίως, έχουν κερδίσει το «Ultimate Metal God» βραβείο του MTV2 και υποψηφιότητα στα βραβεία GRAMMY 2008 ως «Best Metal Performance» και έχουν ανέβει με 3 ξεχωριστά albums στο Top11 των αμερικανικών charts.

Πάνω από όλα όμως, οι As I Lay Dying είναι ένα συγκρότημα που τα δίνει όλα επί σκηνής, κάτι που αποδεικνύεται από τα αμέτρητα sold out shows τους σε κάθε γωνιά του πλανήτη, είτε είναι στα μεγαλύτερα festivals ή στα πιο ιστορικά venues. Η ενέργεια που βγάζει η παρέα του Tim Lambesis είναι πραγματικά ξεχωριστή, ενώ πάνω στη σκηνή παίρνει τις πραγματικές διαστάσεις της και η ιδιαίτερη σχέση που έχουν με τους οπαδούς τους που τους λατρεύουν ακριβώς για στίχους όπως αυτούς από το “Nothing Left”:

If all my sorrow has led me here

Then I would cry all of my tears

To have this chance again
And know there’s more than this
And know there’s more than you

Ακολούθησε το DEPART στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις επερχόμενες συναυλίες, καθώς και τα τελευταία νέα για μουσική, ταινίες, σειρές και θέατρο. Ακολούθησε το DEPART σε Facebook, Instagram, Twitter, Spotify και YouTube.