Έχουν περάσει 29 χρόνια από τότε που ο Eddie Murphy μας σύστησε τον Axel Foley μέσω του Beverly Hills Cop. Τώρα, ο σπουδαίος κωμικός ετοιμάζεται να φορέσει και πάλι το μπουφάν των Detroit Lions για το Beverly Hills Cop: Axel Foley! Γνωστό και απλά ως Beverly Hills Cop 4, η συνέχεια του franchise έχει το άγγιγμα του Mark Molloy.

Το project βρισκόταν σε μια κόλαση σε ότι αφορά την παραγωγή του για πάνω από δύο δεκαετίες. Αμέτρητα σενάρια γράφτηκαν και πετάχθηκαν. Πολλοί σκηνοθέτες ήρθαν και έφυγαν. Ο ίδιος ο Eddie Murphy αποχώρησε από το προσκήνιο, πριν επανέλθει το 2019. Παρά όλα αυτά τα γιγάντια εμπόδια, το φιλμ έχει γυριστεί ήδη και βρίσκεται σε στάδιο post-production. Αναμένεται να εμφανιστεί στις οθόνες μας σύντομα και παρακάτω θα βρείτε όλα όσα γνωρίζουμε έως τώρα.

Έπειτα από μια κόλαση προβλημάτων, ο Eddie Murphy αναμένεται να επιστρέψει στις οθόνες μας ως Axel Foley στο Beverly Hills Cop 4
Έπειτα από μια κόλαση προβλημάτων, ο Eddie Murphy αναμένεται να επιστρέψει στις οθόνες μας ως Axel Foley στο Beverly Hills Cop 4

Αυτή τη στιγμή, το Beverly Hills Cop 4 δεν έχει επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας. Αναμένεται κάποια στιγμή εντός του 2024. Τα προηγούμενα δύο films είχαν κυκλοφορήσει Μάιο, οπότε ίσως υποδεχθούμε το Beverly Hills Cop: Axel Foley τον Μάιο του ’24. Νωρίτερα, η ταινία ήταν να κυκλοφορήσει από την Paramount Pictures στις 25 Μαρτίου 2016.

Όταν ρωτήθηκε αν το νέο έργο σχετίζεται με κάποιο sequel του “Twins”, ο Danny DeVito απάντησε αρνητικά. «Όχι, πρόκειται για μια ιστορία μεταξύ δύο φίλων, γιατί περνάμε καλά μαζί. Συμπληρώνουμε ο ένας τον άλλον με πολλούς τρόπους. Κυρίως επειδή εγώ είμαι πολύ πιο δυνατός από εκείνον.»

Έπειτα από μια κόλαση προβλημάτων, ο Eddie Murphy επιστρέφει σύντομα με το Beverly Hills Cop: Axel Foley, εντός 2024

Που θα το δούμε όμως; Ενώ αρχικά το Beverly Hills Cop 4 ήταν να βγει σε αίθουσες, το αναμένουμε στο Netflix. Αυτό, στο πλαίσιο της συνεργασίας που έχει η Paramount Pictures με τη δημοφιλή πλατφόρμα από το 2019. Οι πιθανότητες η Netflix να δώσει το φιλμ στις αίθουσες παραμένουν αρκετές βέβαια. Αυτό έπραξε πέρσι και με το Glass Onion: A Knives Out Mystery.

Και τι “παίζει” με το cast; Προφανώς ο Eddie Murphy επιστρέφει στο ρόλο του Axel Foley. Ένας από τους πλέον αγαπημένους ντετέκτιβ στην ιστορία του κινηματογράφου, επιστρέφει, πολλά χρόνια αργότερα. Μαζί του θα επιστρέψουν και οι Judge Reinhold, Paul Reiser, John Ashton και Bronson Pinchot. Θα αναλάβουν και πάλι τους ρόλους τους: Billy Rosewood, Jeffery Friedman, John Taggart και Surge αντίστοιχα. Πέρα από αυτούς, νέα μέλη στο franchise αποτελούν οι Joseph Gordon-Levitt, Taylour Paige, και ο σπουδαίος Kevin Bacon!

Οι παραπάνω και το υπόλοιπο cast έχουν εργαστεί υπό τις οδηγίες του Mark Molloy. Κάνει το κινηματογραφικό ντεμπούτο του με αυτό το φιλμ. Στο παρελθόν, έχει σκηνοθετήσει διαφημίσεις για την Apple, το Go Daddy και τη Nissan. Στην παραγωγή πέρα από τον Eddie Murphy βρίσκεται ο Jerry Bruckheimer, και οι Chad Oman και Melissa Reid.

Ακολούθησε το DEPART στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις επερχόμενες συναυλίες, καθώς και τα τελευταία νέα για μουσική, ταινίες, σειρές και θέατρο. Ακολούθησε το DEPART σε Facebook, Instagram, Twitter, Spotify και YouTube.