Ηχητικά και αισθητικά ατρόμητοι, οι Γάλλοι Birds in Row επιχειρούν τους μουσικούς πειραματισμούς τους πάνω σε ένα σκισμένο punk / hardcore χαλί, το οποίο εμπλουτίζουν με καλογραμμένους στίχους, που καθιστούν τα όρια ανάμεσα στην ποίηση και την αλητεία δυσδιάκριτα. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως βρίσκονται στο προσκήνιο εδώ και πάνω από μία δεκαετία, αλλά και πως η νέα πλήρης δισκογραφική δουλειά τους “Gris Klein” που μόλις κυκλοφόρησε έχει γίνει δεκτή από το κοινό και τον μουσικό τύπο με ενθουσιασμό, χάρη στην έντονη προσωπικότητά της, την εθιστική της τραγουδοποιεία και την τολμηρή πρόσμειξη ποικίλων μουσικών υποειδών του σκληρού ακραίου και-όχι-μόνο ήχου.

Στις live εμφανίσεις τους, οι Birds in Row είναι μία ανίκητη και αδίστακτη δύναμη που ξεχειλίζει ενέργεια. Απρόβλεπτη, με ισχυρό χαρακτήρα που εμφατικά ξεχωρίζει από τον σωρό, αυθόρμητα χαώδης και οργανικά εντυπωσιακή, η Γαλλική τριάδα αποδίδει το υλικό της σαν καλοκουρδισμένη μηχανή με καύσιμο πολλών οκτανίων και δίχως άλλο συνιστά ένα πάμφρεσκο must-see από κάθε άποψη.

Οι καταιγιστικοί Birds In Row έρχονται στην Ελλάδα
Οι καταιγιστικοί Birds In Row έρχονται στην Ελλάδα

Οι Birds in Row έρχονται στην Ελλάδα την Παρασκευή 19 Μαΐου 2023 και υπόσχονται το αυτονόητα διφορούμενο: Στοχαστικές εγκεφαλικές εκρήξεις και ιδρωμένα moshing pits σε μία συναυλία που όταν δεν είναι θέασης και ακρόασης, σε κάνει να θες να σπάσεις τα πάντα γύρω σου. Μία ζωντανή εμφάνιση ποικίλων συναισθηματικών εξάρσεων που αξίζει στον κόσμο που ζούμε, για όσο ακόμη τον ζούμε.

Artist: Morrissey

Album: I Am Not a Dog on a Chain

Label: BMG

Release Date: 20/03/2020

Genre: Indie Rock

Birds In Row: Bart “B.” Hirigoyen (Κιθάρα), Quentin “Q” Sauve (Μπάσο)

Την συναυλία θα ανοίξουν οι mathcore heroes Blame Kandinsky που μετά από μία σπουδαία πορεία στην ελληνική underground σκηνή, έχουν και πάλι τραβήξει πάνω τους τα βλέματα του κοινού με την πρόσφατη κυκλοφορία του εξαιρετικού full album “Eclectic Ruiner” μέσω της Venerate Industries.

Ακολούθησε το DEPART στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις επερχόμενες συναυλίες, καθώς και τα τελευταία νέα για μουσική, ταινίες, σειρές και θέατρο. Ακολούθησε το DEPART σε Facebook, Instagram, Twitter, Spotify και YouTube.