Οι τρομεροί Booze & Glory έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και το AN Club, στις 31 Αυγούστου 2023! Τη συναυλία διοργανώνει η Hardtimes Athens.

“Γεννημένοι” στο Λονδίνο το 2009 από Πολωνούς και Βρετανούς, οι Booze & Glory παίζουν street punk για πάνω από 10 χρόνια. Από τα ιδρυτικά τους στελέχη, μόνο ο Mark Marlowski παραμένει στο “ρόστερ” τους, με το συγκρότημα να αλλάζει σύνθεση τελευταία φορά το 2018.

Οι Booze & Glory φέρνουν το street punk τους για πρώτη φορά στην Ελλάδα και το AN Club, στις 31 Αυγούστου 2023!
Οι Booze & Glory φέρνουν το street punk τους για πρώτη φορά στην Ελλάδα και το AN Club, στις 31 Αυγούστου 2023!

Από το 2010 έως σήμερα, οι Booze & Glory έχουν κυκλοφορήσει πέντε δίσκους. Πιο πρόσφατος, το “Hurricane” του 2019. Όπως αναφέρουν οι ίδιοι, παίζουν μοντέρνο βρετανικό Oi! και οι στίχοι τους καλύπτουν μεγάλο φάσμα της καθημερινότητας της εργατικής τάξης στη Μεγάλη Βρετανία.

Artist: Morrissey

Album: I Am Not a Dog on a Chain

Label: BMG

Release Date: 20/03/2020

Genre: Indie Rock

Booze & Flory: Mark Marlowski (Φωνή), Chema Zurita (Μπάσο, φωνή), Kahan (Κιθάρα, φωνή), Frank Pellegrino (Τύμπανα, κρουστά, φωνή), Paolo Paganelli (Κιθάρα)

Ακολούθησε το DEPART στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις επερχόμενες συναυλίες, καθώς και τα τελευταία νέα για μουσική, ταινίες, σειρές και θέατρο. Ακολούθησε το DEPART σε Facebook, Instagram, Twitter, Mastodon, Pinterest, Spotify και YouTube.