Ο τραγουδιστής των Iron Maiden, Bruce Dickinson, είναι έτοιμος να κυκλοφορήσει το νέο του προσωπικό άλμπουμ. Αυτό θα ονομάζεται “The Mandrake Project” και αναμένεται κάποια στιγμή μέσα στο 2024. Επίσης, αποκάλυψε τα μέλη της live μπάντας του καθώς και ένα teaser για το νέο single “Afterglow of Ragnarok“. «Ήταν σημαντικό να δώσουμε τον τόνο του project με αυτό το κομμάτι», λέει ο Bruce Dickinson για το “Afterglow of Ragnarok”.

Πανέτοιμος για solo περιοδεία, ο τραγουδιστής των Iron Maiden, Bruce Dickinson, στο πλαίσιο προώθησης του νέου του album, “The Mandrake Project”
Πανέτοιμος για solo περιοδεία, ο τραγουδιστής των Iron Maiden, Bruce Dickinson, στο πλαίσιο προώθησης του νέου του album, “The Mandrake Project”

«Όπως αρμόζει στον τίτλο του, είναι ένα βαρύ τραγούδι και υπάρχει ένα σπουδαίο riff που το οδηγεί. Υπάρχει επίσης μια μελωδία στο ρεφρέν που εμφανίζει το φως και τη σκιά που φέρει το υπόλοιπο άλμπουμ.», συνεχίζει, προϊδεάζοντας μας και για κάτι άκομα. «Και περιμένετε μέχρι να δείτε το βίντεο!».

Το single θα κυκλοφορήσει την 1η Δεκεμβρίου, ενώ οι προπαραγγελίες έχουν ήδη ξεκινήσει και μπορείτε να τις κάνετε εδώ.  Πρόκεται για ένα gatefold 7″ βινύλιο που συνοδεύεται από ένα οκτασέλιδο κόμικ-πρόλογο. Περιλαμβάνει επίσης την αρχική solo demo εκδοχή του “If Eternity Should Fail“. Μία version που θυμίζουμε ότι χρησιμοποιήθηκε ως βάση του κομματιού για το άλμπουμ “The Book of Souls” των Iron Maiden.

Επιπλέον λεπτομέρειες σχετικά με το άλμπουμ θα γίνουν γνωστές στις 30 Νοεμβρίου, όταν ο Bruce Dickinson θα εμφανιστεί ως ομιλητής στo Comic-Con της Βραζιλίας

Η μπάντα που θα συνοδεύσει τον Bruce Dickinson περιλαμβάνει τόσο γνωστά όσο και νέα πρόσωπα. Ο μακροχρόνιος συνεργάτης του Roy Z είναι ένα από τα γνωστά πρόσωπα. Ο ντράμερ Dave Moreno (που στο άλμπουμ “Tyranny of Souls” του Bruce Dickinson ) θα εμφανιστεί ζωντανά με τον Dickinson για πρώτη φορά.

Αναλυτικά η μπάντα του Bruce Dickinson: Roy Z (Κιθάρα), Tonya O‘Callaghan (Μπάσο), Dave Moreno (Τύμπανα) και Mistheria (Πλήκτρα).

Η Tonya O’Callaghan, η οποία βρίσκεται στο μπάσο, έχει συνεργαστεί με τους Whitesnake και Dee Snider. Όμως, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που θα συνυπάρξει με τον Bruce Dickinson. Οι δύο τους εμφανίστηκαν μαζί νωρίτερα φέτος στο πλαίσιο μιας σειράς εμφανίσεων-αφιερώματος προς τιμήν του αείμνηστου Jon Lord.

Στα πλήκτρα είναι ο Mistheria (Giuseppe Iampieri) ο οποίος έπαιξε πλήκτρα και στο “Tyranny of Souls”, αλλά δεν έπαιξε ποτέ ζωντανά με τον Bruce Dickinson.

Ακολούθησε το DEPART στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις επερχόμενες συναυλίες, καθώς και τα τελευταία νέα για μουσική, ταινίες, σειρές και θέατρο. Ακολούθησε το DEPART σε Facebook, Instagram, Twitter, Spotify και YouTube.