Οι Cattle Decapitation ανακοίνωσαν νωρίτερα από ό,τι θα ήθελαν το νέο τους άλμπουμ Terrasite. Αυτό συνέβη χάρη σε έναν Redditor που διέρρευσε το artwork του δίσκου.

Το Terrasite κυκλοφορεί στις 12 Μαΐου και είναι αφιερωμένο στη μνήμη του αείμνηστου και σπουδαίου Gabe Serbian των The Locust. Οι Cattle Decapitation ορίζουν ως Terrasite «Έναν καταβροχθιστή ή καταστροφέα γης» και ως «Μετα-Ανθρωποκαινική ”Ανθρωπότητα”».

Terrasite (ουσιαστικό)

/ˌterə ˌsīt/ (terr·a·site)

«terra-» (Λατινικά = «γη») + «-sitos» (ελληνικά = «τροφή»)

Ορισμός:

  1. Καταβροχθιστής ή καταστροφέας γης ή γης.
  2. Μετα-Ανθρωποκαινική «Ανθρωπότητα».

«Όλοι έχουμε ακούσει το παλιό ρητό για το πώς η κατσαρίδα είναι ικανή να επιβιώσει από έναν πυρηνικό πόλεμο», ανέφεραν οι Cattle Decapitation.

Cattle Decapitation: Όπως λένε… «η ζωή βρίσκει έναν τρόπο»

«Το προηγούμενο άλμπουμ μας Death Atlas άφησε τον κόσμο μαυρισμένο και άψυχο… ή έτσι πιστεύαμε. Αποδεικνύεται ότι τα απανθρακωμένα σώματα που κοσμούσαν το εξώφυλλο και το μουσικό βίντεο του άλμπουμ (και που μοιάζουν με τα θύματα της Πομπηίας που είχε παγώσει στο χρόνο η καταστροφή του Βεζούβιου του 79 μ.Χ.) ήταν στην πραγματικότητα περισσότερο μια σκηνή σαν κουκούλι για να έρθει κάτι πολύ πιο φαύλο… Humanity Part 2: The Terrasite.».

Οι Cattle Decapitation ανακοίνωσαν το νέο τους album, το Terrasite που θα είναι αφιερωμένο στον Gabe Serbian των The Locust
Οι Cattle Decapitation ανακοίνωσαν το νέο τους album, το Terrasite που θα είναι αφιερωμένο στον Gabe Serbian των The Locust

«Στο εξώφυλλο του άλμπουμ βλέπουμε το terrasite, γνωστό και ως «Blattodea Humanis Immortalis» γνωστός και ως «γαιοφάγος», να ξεκολλάει από την ωοτοκία του καθώς άλλοι αρχίζουν να ξυπνούν στη νέα τους ζωή. Έχοντας υπομείνει την ταραχώδη ύπαρξη τού να είναι homo sapiens, τώρα ξαναεμφανίζεται σε έναν νέο κόσμο… φοβισμένος… λυπημένος… μπερδεμένος… ΑΝΑΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ ως μια νέα παραλλαγή της ανθρώπινης ασθένειας, τώρα προσαρμοσμένη στο κολασμένο τοπίο του οποίου η προηγούμενη ζωή βοήθησε στη δημιουργία για να συνεχίσει το έργο του, την απόλυτη καταστροφή της Γης. Όπως λένε… «η ζωή βρίσκει έναν τρόπο».

Το Terrasite θα κυκλοφορήσει στις 12 Μαΐου από τη Metal Blade Records και είναι αφιερωμένο στη μνήμη του Gabe Serbian.

Terrasite - Tracklist

1. Terrastic Adaptation

2. We Eat Our Young

3. Scourge of the Offspring

4. The Insignificants

5. The Storm Upstairs

6. …and the World Will Go on Without You

7. A Photic Doom

8. Dead End Residents

9. Solastalgia

10. Just Another Body

Artist: Morrissey

Album: I Am Not a Dog on a Chain

Label: BMG

Release Date: 20/03/2020

Genre: Indie Rock

Artist: Cattle Decapitation

Album: Terrasite

Release Date: 12/05/2023

Label: Metal Blade Records

Genre: Progressive Death Metal, Grindcore

Producer: Dave Otero

Cattle Decapitation: Travis Ryan (Φωνή), Josh Elmore (Κιθάρα), David McGraw (Τύμπανα), Olivier Pinard (Μπάσο), Belisario Dimuzio (Κιθάρα)

Additional Personnel: Tony Parker (Πλήκτρα), Wes Benscoter (Artwork)

Ακολούθησε το DEPART στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις επερχόμενες συναυλίες, καθώς και τα τελευταία νέα για μουσική, ταινίες, σειρές και θέατρο. Ακολουθήστε το DEPART σε Facebook, Instagram, Twitter, Mastodon, Pinterest, Spotify και YouTube.