Με περισσότερες από 600 συναυλίες σε όλο τον κόσμο, καθώς και εμφανίσεις στα πιο διάσημα φεστιβάλ extreme μουσικής (Hellfest, Roskilde, Copenhell, SummerBreeze, Brutal Assault, Roadburn, Psychο Las Vegas κ.α.), 1 EP και 5 full albums. Οι Celeste θεωρούνται σήμερα ένα από τα σημαντικότερα συγκροτήματα της περίφημης Γαλλικής avant-garde black metal σκηνής.

Οι Celeste είναι ένας συνδυασμός sludge / post-hardcore με black metal και doom, ήχος με τον οποίον οι λάτρεις των Breach, Neurosis, παλιών Cult of Luna και Deathspell Omega θα βρουν ταύτιση, με το σκοτάδι σε πρώτο πλάνο και ως κύριο χαρακτηριστικό της καλλιτεχνικής ιδιοσυγκρασίας του σχήματος. Eμφανίσεις μαγικές, βυθισμένες σε κόκκινους προβολείς, έλλειψη φωτός και strobe lights, είναι μοναδικές στο είδος και αποτελούν μοναδικές βιωματικές εμπειρίες

Οι εντυπωσιακοί Celeste έρχονται στην Ελλάδα
Οι εντυπωσιακοί Celeste έρχονται στην Ελλάδα

Τον Μάιο θα έχουμε επιτέλους κοντά τους Celeste, στις παρθενικές τους εμφανίσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη αντίστοιχα.

Την συναυλία της Αθήνας θα ανοίξουν οι πλέον εμβληματικοί post hardcore metallers Mass Culture και οι νεοσύστατοι post / sludge metallers Kiva, ενώ special guests στη συναυλία της Θεσσαλονίκης θα είναι οι νεοσύστατοι Wreckin’, που έχουν κάνει αρκετό θόρυβο γύρω από το όνομά τους, επιδιδόμενοι σε ένα άκρως ενεργητικό post hardcore στυλ, που δε λανθάνει επί σκηνής.

Artist: Morrissey

Album: I Am Not a Dog on a Chain

Label: BMG

Release Date: 20/03/2020

Genre: Indie Rock

Celeste: Royer (Τύμπανα), Guillaume (Κιθάρα), Johan (Φωνή, μπάσο), Sébastien (Κιθάρα)

Ακολούθησε το DEPART στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις επερχόμενες συναυλίες, καθώς και τα τελευταία νέα για μουσική, ταινίες, σειρές και θέατρο. Ακολούθησε το DEPART σε Facebook, Instagram, Twitter, Mastodon, Pinterest, Spotify και YouTube.