Ραγδαία είναι η επιδείνωση της υγείας της Celine Dion σύμφωνα με τα τελευταία νέα. Η σπουδαία τραγουδίστρια διαγνώσθηκε με Stiff Person Syndrome το 2022. Πλέον, η Dion δεν έχει τον έλεγχο των μυών της, με την υγεία της να επιδεινώνεται σημαντικά.

Το Stiff Person Syndrome είναι μια σπάνια νευρολογική πάθηση. Χαρακτηρίζεται από την προοδευτική δυσκαμψία και εν τέλει ακαμψία των μυών. Ως συνέπεια, προκαλεί επώδυνους σπασμούς στους μύες του ατόμου. Η μεγαλύτερη αδερφή της Σελίν Ντιόν, Κλοντέτ, ενημέρωσε τους fans της αδελφής της για τις τελευταίες -δυσμενείς- εξελίξεις.

«Αυτό που μου ραγίζει την καρδιά είναι ότι ήταν πάντα πειθαρχημένη. Είναι αλήθεια ότι και στα δικά μας όνειρα και στα δικά της, ο στόχος είναι να επιστρέψει στη σκηνή. Με ποια ιδιότητα; Δεν ξέρω. Επειδή πρόκειται για μία στο εκατομμύριο περιπτώσεις, οι επιστήμονες δεν έχουν κάνει τόσο μεγάλη έρευνα, επειδή δεν επηρεάζει πολλούς ανθρώπους», ανέφερε η αδελφή της Celine Dion.

Το σύνδρομο Stiff Person προκαλεί τρομερά προβλήματα υγείας στη Celine Dion, η οποία πλέον αδυνατεί να ελέγξει τους μύες της

Μιλώντας για το φιλανθρωπικό ίδρυμα της οικογένειας Dion, Fondation Maman Dion, η Κλοντέτ Ντιόν είπε: «Κάποιοι άνθρωποι έχουν χάσει την ελπίδα τους, επειδή πρόκειται για μια ασθένεια που δεν είναι ευρέως γνωστή. Αν ξέρατε μόνο τον αριθμό των τηλεφωνημάτων που δέχεται το Ίδρυμα για τη Σελίν… Οι άνθρωποι μας λένε ότι την αγαπούν και προσεύχονται γι’ αυτήν. Παίρνει τόσα πολλά μηνύματα και δώρα».

«Δεν μπορούμε να βρούμε κανένα φάρμακο που να λειτουργεί, αλλά το να έχουμε ελπίδα είναι σημαντικό», κατέληξε.

Ακολούθησε το DEPART στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις επερχόμενες συναυλίες, καθώς και τα τελευταία νέα για μουσική, ταινίες, σειρές και θέατρο. Ακολούθησε το DEPART σε Facebook, Instagram, Twitter, Spotify και YouTube.