“Κούρασε η Φάση”
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2 ΙΟΥΝΙΟΥ 2023
AN CLUB – ΣΟΛΩΜΟΥ 13 ΕΞΑΡΧΕΙΑ
ΤΣΕΡΡΥ ΜΠΡΑΝΤΥ, Kohana και Less Thought συναντιόνται στην σκηνή του ΑΝ Club σε μια βραδιά με ροκ παλμό για όλα τα γούστα. Αυτή η καυτή μουσική τριάδα θα φέρει κοντά σας τα ατμοσφαιρικά στοιχεία των Less Thought , τον ψυχεδελικό τόνο των Kohana και το εκρηκτικό punk-rock των ΤΣΕΡΡΥ ΜΠΡΑΝΤΥ, που θα παρουσιάσουν για πρώτη φορά το debut ep τους “Κούρασε η Φάση”. Ένα δροσερό καλοκαιρινό lineup που τα έχει όλα και συμφέρει!
Οι ΤΣΕΡΡΥ ΜΠΡΑΝΤΥ θα παρουσιάσουν το καινούργιο ep τους «Κούρασε η φάση». Δηλώνουν παρών με καλοκαιρινή διάθεση, ήχο επηρεασμένο από punk-rock συγκροτήματα που μας μεγάλωσαν αλλά και με την ενέργεια των προηγούμενων επιτυχημένων εμφανίσεων έρχονται. Πάντα με ελληνικό στίχο και γεμάτοι ενέργεια κοιτούν την επόμενη μεγάλη πρόκληση.

Οι ΤΣΕΡΡΥ ΜΠΡΑΝΤΥ παρουσιάζουν στο AN Club το νέο τους EP, Κούρασε Η Φάση

Artist: Morrissey

Album: I Am Not a Dog on a Chain

Label: BMG

Release Date: 20/03/2020

Genre: Indie Rock

ΤΣΕΡΡΥ ΜΠΡΑΝΤΥ: Facebook | Instagram | YouTube | Spotify

Οι Kohana θα παρουσιάσουν το ντεμπούτο album τους “Jab”! .Η μουσική τους αντλεί έμπνευση από τα 90s με χαρακτηριστικά από alternative, stoner, grunge ήχους αλλά και πανκ αμεσότητα. Με εκρηκτική on stage παρουσία και impro jams είναι μπάντα που προτιμούν το “ζωντανό”!

Οι Kohana θα παρουσιάσουν το ντεμπούτο album τους, Jab, στο AN Club

Artist: Morrissey

Album: I Am Not a Dog on a Chain

Label: BMG

Release Date: 20/03/2020

Genre: Indie Rock

Οι Less Thought είναι ένα 6μελές σχήμα που κινείται σε soft rock ύφος έχοντας και αρκετές επιρροές από blues και alternative rock ήχους. Έχουν κυκλοφορήσει το πρώτο τους single “ΝΑΙ” και μαζί με αυτό θα ακούσετε και την ακυκλοφόρητη δουλειά τους που τώρα ηχογραφούν, μαζί με κάποια covers που θα σας ανεβάσουν!

Οι Less Thought αναμένεται να παίξουν ακυκλοφόρητα έως τώρα τραγούδια τους στο AN Club

Artist: Morrissey

Album: I Am Not a Dog on a Chain

Label: BMG

Release Date: 20/03/2020

Genre: Indie Rock

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Doors open: 20:30 | Live starts: 21:00
Τιμή εισιτηρίου: 8 ευρώ
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΗΤΗΡΙΩΝ
– Oldschool (Σολωμού 13-15)
* Η προπώληση ξεκινά 10 Μαΐου 2023

Ακολούθησε το DEPART στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις επερχόμενες συναυλίες, καθώς και τα τελευταία νέα για μουσική, ταινίες, σειρές και θέατρο. Ακολούθησε το DEPART σε Facebook, Instagram, Twitter, Mastodon, Pinterest, Spotify και YouTube.