Βόμβα μεγατόνων στο χώρο του metal έριξαν οι Cirith Ungol την Πέμπτη 12 Οκτωβρίου! Οι θρύλοι του metal ανακοίνωσαν πως το 2024 θα αποτελέσει την τελευταία χρονιά που θα πραγματοποιήσουν ζωντανές εμφανίσεις! Παράλληλα, ανακοίνωσαν περιοδεία για το 2024 και σύντομα αναμένουμε προορισμούς!

Οι Cirith Ungol θα περιοδεύσουν το 2024 στον πλανήτη και μετά θα σταματήσουν τα lives!
Οι Cirith Ungol θα περιοδεύσουν το 2024 στον πλανήτη και μετά θα σταματήσουν τα lives!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Έπειτα από σκέψη, αποφασίσαμε πως το 2024 θα είναι το τελευταίο έτος που οι Cirith Ungol θα κάνουν συναυλίες. Έχοντας μείνει ανενεργοί για 25 χρόνια, δεν μπορούσαμε να φανταστούμε το γιγάντιο κύμα αγάπης και υποστήριξης που θα λαμβάναμε με την επιστροφή μας.

Οι Cirith Ungol θα ανακοινώσουν περιοδεία σε όλο τον κόσμο για το 2024 και έπειτα θα σταματήσουν τις live εμφανίσεις

Από τα βάθη της ψυχής μας, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε που βρεθήκατε στις συναυλίες μας και στηρίξατε τη μουσική μας. Είμαστε τρομερά υπερήφανοι για τη δουλειά που έχουμε παράξει μέσα στα χρόνια. Και τρομερά ενθουσιασμένοι με το πιο πρόσφατο album μας, Dark Parade.

Λεγεώνες μας, αυτό είναι το κάλεσμα που περιμένατε. Αν δεν είχατε ποτέ την ευκαιρία να μας δείτε ζωντανά ή αν θέλετε να μας δείτε ξανά, το 2024 θα είναι η τελευταία σας ευκαιρία! Θα ανακοινώσουμε shows σε όλο τον κόσμο τις προσεχείς εβδομάδες».

Ακολούθησε το DEPART στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις επερχόμενες συναυλίες, καθώς και τα τελευταία νέα για μουσική, ταινίες, σειρές και θέατρο. Ακολούθησε το DEPART σε Facebook, Instagram, Twitter, Spotify και YouTube.