Οι Καναδοί εκπρόσωποι του hardcore, Comeback Kid, επιστρέφουν στην Ελλάδα και το AN Club! Αναμένεται να ανέβουν στο stage στις 22 Ιουνίου 2023 για μια αξέχαστη βραδιά.

Οι Comeback Kid ιδρύθηκαν στον Καναδά το 2001. Για πάνω από 20 χρόνια κρατούν ψηλά τη σημαία του hardcore punk. Έχουν κυκλοφορήσει επτά full length albums. Πιο πρόσφατο το Heavy Steps, που ήταν και ο δεύτερος δίσκος τους σε συνεργασία με τη Nuclear Blast!

Οι τρομεροί Comeback Kid κάνουν... comeback στην Αθήνα και ανεβαίνουν στο stage του AN Club με το true hardcore τους 22 Ιουνίου!
Οι τρομεροί Comeback Kid κάνουν... comeback στην Αθήνα και ανεβαίνουν στο stage του AN Club με το true hardcore τους 22 Ιουνίου!

Στα 22 χρόνια ζωής τους έχουν αλλάξει αρκετά μέλη. Από τα ιδρυτικά στελέχη τους, τρεις παραμένουν ακόμη στο συγκρότημα. Στις 22 Ιουνίου 2023, οι Comeback Kid κάνουν… comeback στην Ελλάδα και ανεβαίνουν στο stage του AN Club. Το live διοργανώνει η Hardtimes Athens.

Πληροφορίες Εισιτηρίων

Τιμή: 23€

Σημεία προπώλησης

Oldschool – Solomou str. 13, Exarcheia
Rhythm Records – Em. Benaki str. 74, Exarcheia
Full Moon – Themistokleous str. 42, Exarcheia
Full Moon – Normanou str. 7, Μonastiraki

Artist: Morrissey

Album: I Am Not a Dog on a Chain

Label: BMG

Release Date: 20/03/2020

Genre: Indie Rock

Comeback Kid: Andrew Neufeld (Φωνή), Jeremy Hiebert (Κιθάρα, φωνή), Stu Ross (Κιθάρα, φωνή), Loren Legare (Τύμπανα), Chase Brenneman (Μπάσο, φωνή)

Ακολούθησε το DEPART στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις επερχόμενες συναυλίες, καθώς και τα τελευταία νέα για μουσική, ταινίες, σειρές και θέατρο. Ακολούθησε το DEPART σε Facebook, Instagram, Twitter, Mastodon, Pinterest, Spotify και YouTube.