Το “Two Trips Down Memory Lane” (υπό την μουσική του “Time” από το πρόσφατο ομώνυμο EP τους) είναι μια σύντομη απεικόνιση των στιγμών που έζησαν οι commuter στα δύο πρόσφατα ταξίδια τους σε Βουδαπέστη και Κωνσταντινούπολη. Εκεί έδωσαν και τις πρώτες της live εμφανίσεις τους εκτός συνόρων. 

Το βίντεο έχει βιντεοσκοπηθεί από τους Γιώργο Μπάρμπα και Αργύρη Λιόση. Ενώ το μοντάζ και την επεξεργασία ανέλαβε ο Χρήστος Λιανόπουλος. Τέλος ειδική μνεία στην ελληνική εταιρία παραγωγής Bitter Tea για την συνεισφορά της στο live των commuter με τους Γάλλους Unschooling στην Βουδαπέστη.

Με το Two Trips Down Memory Lane οι commuter μας ταξιδεύουν στο πως βίωσαν τα ταξίδια τους σε Βουδαπέστη και Κωνσταντινούπολη

Όπως και στην Τουρκική δισκογραφική εταιρία Byzantion Records για την πρόσκληση των commuter στο ετήσιο φεστιβάλ Byzantion Fest.

Artist: Sober On Tuxedos

Album: Good Intentions

Label: Heaven Music

Release Date: 11/12/2020

Genre: Nu Metal, Metalcore

Ακολούθησε το DEPART στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις επερχόμενες συναυλίες, καθώς και τα τελευταία νέα για μουσική, ταινίες, σειρές και θέατρο. Ακολούθησε το DEPART σε Facebook, Instagram, Twitter, Spotify και YouTube.