Αρχική ΝΕΑCINEMA/TV«Έφυγε» για τη Wakanda. . .

«Έφυγε» για τη Wakanda. . .

Έπειτα από 4 χρόνια μάχης με τον καρκίνο, ο Chadwick Boseman δεν είναι πια μαζί μας. Τα ξημερώματα του Σαββάτου 29/8 (για Ελλάδα, 28/8 για ΗΠΑ), ο 43χρονος ηθοποιός άφησε την τελευταία του πνοή στο σπίτι του, όπως ανακοίνωσε η οικογένειά του μέσω Twitter. Ο βασιλιάς της Wakanda, Black Panther, δεν είναι πλέον μαζί μας, χάνοντας την άνιση μάχη με τον καρκίνο του παχέος εντέρου.

Ο Boseman είχε κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας το γεγονός ότι πάλευε με τον καρκίνο. Στο διάστημα μάλιστα της τετραετίας που κλήθηκε να κοιτάξει στα μάτια τον καρκίνο, γύρισε συνολικά 10 ταινίες. Συνολικά, συμμετείχε σε 15 ταινίες στη διάρκεια της καριέρας του από το 2008, μένοντας γνωστός ως ο άνθρωπος που έφερε στη μεγάλη οθόνη τον θρυλικό superhero της Marvel, Black Panther.

Από μεριάς μας στο Depart, θέλουμε να στείλουμε ένα μήνυμα στήριξης στους ανθρώπους που παλεύουν με τον καρκίνο, και να τους πούμε πως είμαστε στο πλευρό τους, πνευματικά, και έμπρακτα. Είναι μια αρρώστια η οποία δεν πολεμάει "δίκαια" και όσοι την αντιμετωπίζουν χρειάζονται τη στήριξη όλων ώστε να έχουν ελπίδα, και δύναμη για να παλέψουν. Μην το βάζετε κάτω, είμαστε κοντά σας.

Τελευταία