Αρχική DEPARTISTSLUCKY 88 σειρές που έφυγαν πολύ νωρίς

8 σειρές που έφυγαν πολύ νωρίς

Ας το παραδεχθούμε χωρίς φόβο και ντροπή, όλοι μας έχουμε παρακολουθήσει σειρές που δεν άξιζαν, απλά επειδή τις ξεκινήσαμε και από συνήθεια συνεχίσαμε να τις βλέπουμε. Σε αυτήν την κατηγορία δεν εντάσσουμε τον Γιώργο που θεωρεί ότι ήταν ωραίες σειρές και κακώς κόπηκαν τα Blade, Το Κοράκι και το The Cape. Επίσης δεν εντάσσουμε και τις ακόλουθες σειρές.

Freaks and Geeks

Εφηβική σειρά που περιγράφει τη ζωή δύο αδερφών στο σχολείο τους. Lindsay και Sam Weir, περί ου ο λόγος, κάνουν διαφορετικές παρέες, με την μεν Lindsay, αν και εξαιρετική μαθήτρια, να κάνει παρέα με τους παρίες (ας πούμε) του σχολείου (Freaks), ενώ ο Sam από την άλλη με τους nerds (Geeks).

Awake

O Michael Britten είναι ένας ντετέκτιβ του Los Angeles και έχει έναν γιο, τον Rex, με την σύζυγο του Hannah. H Hannah με τον Rex θα εμπλακούν σε ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα και μετά από αυτό, ο Michael ζει δύο παράλληλες ζωές, όπου στη μία έχει επιβιώσει η Hannah και στην άλλη ο Rex. Ο ντετέκτιβ χρησιμοποιεί στοιχεία και από τις δύο του ζωές στις υποθέσεις του, χωρίς όμως να μπορεί να ξεχωρίσει αν κάποια από τις δύο ζωές του είναι όνειρο. 

The Event

Ο Jason Ritter είναι ένα καθημερινός τύπος μέχρι την εξαφάνιση της μνηστής του, Leila. Η αναζήτηση του για την Leila θα τον φέρει αντιμέτωπο με τη μεγαλύτερη συγκάλυψη στα χρονικά των. Μάλιστα η συνομωσία που πρόκειται να ξεσκεπάσει φτάνει ψηλότερα και από τον ίδιο τον πρόεδρο των ΗΠΑ και μπορεί να καθορίσει το μέλλον ολόκληρης της ανθρωπότητας.

Limitless

Πρόκειται για spin-off της ομώνυμης ταινίας του 2011 και περιγράφει τις περιπέτειες του Brian Finch ο οποίος με τη βοήθεια του νοοτροπικού φαρμάκου NZT, το οποίο υπερδιεγείρει τις εγκεφαλικές λειτουργίες, διαλευκαίνει υποθέσεις για λογαριασμό του FBI.

Forever

H σειρά τον Dr. Henry Morgan έναν ιατροδικαστή της Νέας Υόρκης. Ο Henry με όπλο την αθανασία του και τη σοφία που έχει αποκομίσει μέσω αυτής βοηθά το αστυνομικό τμήμα στην εξιχνίαση φόνων και ψάχνει να βρει έναν τρόπο για δώσει ένα τέλος στην αθανασία του.

American Gothic

H ιστορία διαδραματίζεται στην φανταστική (όχι τύπου υπέροχη, αλλά αποκύημα της φαντασίας) Trinity και περιστρέφεται γύρω από τη διαμάχη που υπάρχει μεταξύ του Caleb Temple και του διεφθαρμένου και με υπερδυνάμεις σερίφη της πόλης, Lucas Buck

Firefly

H σειρά εκτυλίσσεται το 2517, όπου οι άνθρωποι έχουν κατορθώσει να ταξιδέψουν σε νέα αστρικά συστήματα. Κεντρικοί ήρωες είναι το πλήρωμα του διαστημόπλοιου Serenity οι οποίοι είχαν υπάρξει συμπολεμιστές στον εμφύλιο πόλεμο. Η σειρά αν και κόπηκε, ύστερα από πιέσεις του κοινού «επέστεψε» με μία ταινία ώστε να κλείσει η ιστορία.

FlashForward

Πώς θα σας φαινόταν αν όλος ο πλανήτης λιποθυμούσε ταυτόχρονα για δύο λεπτά και δεκαεφτά δευτερόλεπτα. Και σαν να μην έφτανε αυτό, όλοι – ή σχεδόν όλοι – να βλέπαμε ένα απόσπασμα (FlashForward) από τη ζωή μας στο μέλλον. Αν σας ακούγεται ενδιαφέρουσα ιδέα, τότε θα βρείτε εξίσου ενδιαφέρουσα και την εξαιρετική σειρά FlashForward.

Τελευταία