Αρχική ΝΕΑΜΟΥΣΙΚΗDark Tranquility - Phantom Days

Dark Tranquility - Phantom Days

Κάθε νέο… πόνημα των Dark Tranquility αποτελεί είδηση που φέρνει ελπίδα στο χώρο της metal σκηνής. Λίγες μέρες μετά την είδηση πως οι DT θα κυκλοφορήσουν το νέο τους album, Moment, τον Νοέμβριο του 2020, ήρθε και το πρώτο single του δίσκου. Με την αποχώρηση του Niklas Sundin ακόμη νωπή, οι Dark Tranquility επιστρέφουν στη δισκογραφία έχοντας πλέον ως full-time μέλη τους τους Christopher Amott και Johan Reinholdz, κιθαρίστες που ακολουθούν τη μπάντα από το 2017 ως supporting κιθάρες.

 

Το πρώτο single του Moment ήρθε με τίτλο Phantom Days και παρά το γεγονός πως δυο νέα πρόσωπα προστέθηκαν στη μπάντα σε ότι αφορά τις ηχογραφήσεις, παρά το ότι ο Sundin δεν είναι πλέον μέλος των Dark Tranquility, ο ήχος είναι ακόμη «εκεί». Εκεί που έχουμε συνηθίσει και το Phantom Days μας προετοιμάζει τόσο για τα επόμενα singles, όσο και για το πλήρες album που αναμένεται στις 20/11/2020.

 

Απόκοσμο cover

Παρά την αποχώρησή του από τη μπάντα, ο Niklas Sundin παραμένει ψυχή και σώμα οπαδός των DT. Ανήμερα της κυκλοφορίας του Phantom Days, μοιράστηκε το πλήρες cover του δίσκου, ένα απόκοσμο artwork το οποίο από ότι φαίνεται είναι δικής του δημιουργίας (;), μιας και δεν απέδωσε εύσημα σε κάποιον καλλιτέχνη.

Τελευταία