Αρχική ΝΕΑPOP CULTUREΤο trailer του Final Fantasy 16 είναι 4 λεπτά παράνοιας!

Το trailer του Final Fantasy 16 είναι 4 λεπτά παράνοιας!

Με ένα trailer διάρκειας τεσσάρων λεπτών, γεμάτο φανταστικά γραφικά, και δείγματα από το μοντέρνο σύστημα μάχης το οποίο παραπέμπει σε Dark Souls, ήρθε η πρώτη εικόνα για το Final Fantasy XVI! Και πιστέψτε μας όταν το λέμε, μάλλον θα χρειαστεί να αρχίσουμε να μαζεύουμε χρήματα για το PlayStation 5, μιας και τα πρώτα δείγματα μας οδηγούν στο συμπέρασμα ότι το FFXVI το έχουμε… αγοράσει ήδη.

Στο Sony PS5 showcase, η SQUARE ENIX έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο trailer του παιχνιδιού, στο οποίο εμφανίζονται χαρακτήρες να πολεμούν τέρατα από το lore του Final Fantasy franchise 1v1, με το στυλ μάχης να θυμίζει έντονα Dark Souls. Φυσικά, τα cutscenes και όλα τα γραφικά είναι αψεγάδιαστα, και τα summonings είναι πάλι στο επίκεντρο, με τους Ifrit, Shiva, και Valefor να εμφανίζονται ξεκάθαρα στο trailer, και να πρωταγωνιστούν.

Η ιστορία δεν γίνεται απόλυτα κατανοητή, ξέρουμε όμως πως υπάρχει ένα order με πολεμιστές που έχουν χαρακτηριστικά τατουάζ στα πρόσωπά τους, υπάρχει μια βασιλική οικογένεια με έναν πιτσιρικά ο οποίος… γίνεται ο Valefor/Phoenix, και πως το Final Fantasy 16 αναμένεται να μας δώσει πρόσβαση σε ένα διαφορετικό σύστημα μάχης, το οποίο θυμίζει Dark Souls και Final Fantasy 15 ταυτόχρονα.

Το παιχνίδι αναμένεται το 2022 σε πρώτη φάση, και εμείς μαζεύουμε από τώρα λεφτά για το PS5 ή για το Xbox Series S.

Τελευταία