Αρχική ΝΕΑCINEMA/TVΠρόστιμο: Το πρώτο teaser της νέας ταινίας του Φωκίωνα Μπόγρη

Πρόστιμο: Το πρώτο teaser της νέας ταινίας του Φωκίωνα Μπόγρη

Εν μέσω μιας πανδημίας που έχει αναδείξει τα προβλήματα του συστήματος παγκοσμίως, η δημιουργικότητα βρίσκει χαρακώματα και ραγάδες για να ξεπροβάλει. Ο ελληνικός κινηματογράφος στέκει όρθιος απέναντι στην οικονομική συντριβή και ακόμη ένας πυλώνας ξεπροβάλει για να τον στηρίξει, αυτή τη φορά από τον Φωκίωνα Μπόγρη. Το teaser της νέας ταινίας του Έλληνα σκηνοθέτη, «Πρόστιμο» κυκλοφόρησε και αναμένεται με μεγάλη ενδιαφέρον.

Ο Βαγγέλης θέλει μια σταθερή δουλειά χωρίς ρίσκο, καθώς ζει διακινώντας κάνναβη. Ο Πέτρος από την άλλη, είναι μπράβος στα νότια προάστια και αναζητά οικογένεια. Η αδερφή του Βαγγέλη, Κατερίνα, τους φέρνει στο ίδιο σπίτι, καθώς ετοιμάζεται να προχωρήσει σοβαρά τη σχέση της με τον Πέτρο.

Σε σενάριο Πάνου Τράγου και Φωκίωνα Μπόγρη, με τη σπουδαία προσωπικότητα του Βαγγέλη Μουρίκη παρούσα, πρωταγωνιστούν οι: Βαγγέλης Ευαγγελινός, Στάθης Σταμουλακάτος, Μαρία Μπαλούτσου, Βασίλης Αγγελος Αναστασίου (Θύτης), Φένια Αποστόλου, Τζένη Κιτσέλη, Σίσσυ Τουμάση, Όμηρος Πουλάκης, Κώστας Στεφανάκης, Γιάννης Οικονομίδης.

Διεύθυνση Φωτογραφίας: Γιάννης Σίμος

Σκηνικά - Κοστούμια: Βασιλίνα Κουλιού

Μακιγιάζ: Αρης Βερέμης

Mουσική: Jay Glass Dubs, Ακης Καπράνος, Ahiyava

Ήχος: Λευτέρης Καμπαλώνης

Sound Design / Μίξη: Σπύρος Αραβοσιτάς

Μοντάζ: Γιώργος Γεωργόπουλος, Φωκίων Μπόγρης

Διεύθυνση Παραγωγής: Μαρία Καραγιαννάκη

Συμπαραγωγοί: Πάναγιώτης Μπεζιργιαννίδης, Πάνος Μπίσδας

Παραγωγοί: Μαρία Καραγιαννάκη, Φωκίων Μπόγρης

Τελευταία