Αρχική ABOUTΣΥΝΤΑΚΤΕΣΓιώργος Γαζής

Γιώργος Γαζής

Music Managing Editor


Ο Γιώργος, κατά κόσμον Mathafaka, κόλλησε το μικρόβιο της μουσικής από πολύ μικρή ηλικία, βλέποντας σε βιντεοκασέτα του πατέρα του τον Angus Young να οργώνει τη σκηνή του Donington Park με τη στολή του μαθητή και το "ταυράκι" του. Και εκεί άρχισαν όλα.

Ξεκίνησε να ακούει τα πάντα, να παίζει ό,τι όργανο του έφερναν μπροστά του (sic), τον κέρδισε όμως το μπάσο. Μέσα σε όλο αυτό το χαμό, ανακάλυψε ότι πιάνουν τα χέρια του όποτε έμαθε, και μαθαίνει ακόμα, να γιατρεύει μουσικά όργανα και να φτιάχνει διάφορα custom περιφερειακά. Μετατρέποντας λοιπόν τις συναυλίες σε σχεδόν αποκλειστικές εξόδους του, είχε την τύχη, και ατυχία, να δει πολλά πολλά πράγματα και παράλληλα να παίζει σε οτιδήποτε μπάντα/σχήμα/project ακούγεται έστω ελάχιστα ενδιαφέρον, ανεξαρτήτου είδους. Είναι hardcore Star Wars fan, λατρεύει την Marvel, παρακολουθεί κυριολεκτικά μόνος του την Premier League όντας Chelsea, πάλι μόνος του, από τότε που είδε τον Gianfranco Zola και πιστεύει ότι δεν βγαίνουν αρκετές, σε σχέση με παλιότερα, σοβαρές, σκληρές, action movies

Καλλιτέχνες που αγαπά: Steven Wilson, Caspian, Justin Greaves, Devin Townsend, Flogging Molly, Tenacious D, Garm και περίπου 2,5 εκατομμύρια άλλους.

Guilty Pleasures: Να κάνει harmonise σε ΟΛΑ τα κομμάτια των Backstreet Boys, να κάνει harmonise γενικότερα, κυρίως αποτυχημένα, να βλέπει τουλάχιστον 3 επεισόδια Friends πριν κοιμηθεί, τα πολύ γρήγορα FPS games, όπως επίσης και να τρώει. Κάθε μέρα και λίγο παραπάνω.