Γιώργος Ξιφαράς

Editor in Chief


Ο Γιώργος είναι εκ πρώτης όψεως ο ορισμός του χατζημεταλλά. Ένας άνθρωπος που όσο γρέζι έχει, άλλο τόσο μεράκι κι ενθουσιασμός δεν του λείπει. Είναι, όμως, και πολλά παραπάνω απ' αυτά. Πρόκειται για μεγάλη περίπτωση κι ανήσυχο πνεύμα, το οποίο συνεπάγεται μπόλικη τρέλα. 

Θα συζητήσεις μαζί του για πράγματα που δε φανταζόσουν, όπως τη σωστή σύσταση της μπεσαμέλ για το παστίτσιο. Θα αναλύσεις επί ώρες την πορεία των Rotting Christ, αλλά και την μπαρόκ αισθητική. Πιστεύει ότι οι Metallica είναι το μεγαλύτερο group του πλανήτη, λατρεύει τον χειμώνα και περιμένει καρτερικά να σβήσει ο ήλιος. Υπεραγαπάει τα γατιά και το guilty pleasure του, αυτό που δε θα σου παραδεχθεί ποτέ, είναι ότι κοιτιέται στον καθρέφτη και λέει «φτου σου κούκλε μου». 

Καλλιτέχνες που αγαπά: Τα 3D όπως λέει (Death, Dissection, Dark Tranquillity), Rotting Christ, Nick Cave, Dave Bowie, Chemical Brothers, Summoning, Aurelio Voltaire, Tiësto, Leonardo DiCaprio, Christopher Nolan, Todd McFarlane

Guilty Pleasures: Μαντώ (πρώτοι δίσκοι), Διονύσης Σχοινάς (πρώτοι δίσκοι), In Flames (τελευταίοι δίσκοι), Lady Gaga, Indila, Pink, Rihanna και φυσικά, ΤΟ ΠΑΣΤΙΤΣΙΟ.

Contact: george@depart.gr