Αρχική ΝΕΑΜΟΥΣΙΚΗHalford για Nergal: Σίγουρα θα συνεργαστούμε!

Halford για Nergal: Σίγουρα θα συνεργαστούμε!

28/10/2020

Εδώ και χρόνια ο Rob Halford έχει κάνει αναφορές στην επιθυμία του να δουλέψει σε ένα black metal album, με τις αρχικές κουβέντες του με τον frontman των Emperor, Ihsahn, να λαμβάνουν χώρα το μακρινό 2006. Πιο πρόσφατα, ο Halford αποκάλυψε πως η συνεργασία του με τον ηγέτη των Behemoth, Nergal -ο οποίος είναι ιδιαίτερα ενεργός τελευταία και βάλει συνεχώς κατά της καταπιεστικής πολωνικής κυβέρνησης-, θα πρέπει να θεωρείται «δεδομένη». Σε συνέντευξη με τον Elliott Fullam του Little Punk People για το αν το «τζαμάρισμα» με τον Nergal, παραμένει πιθανό, ο Halford είπε:

«Αγαπώ τον Nergal πάρα πολύ. Είναι ένας δυνατός και άγριος άνθρωπος, ζει σε έναν δικό του κόσμο και θαυμάζω κάθε μουσικό που έχει τόσο ισχυρές πεποιθήσεις. Η συνεργασία μας είναι κάτι που βρίσκεται πάντα εκεί, είναι στη bucket list μου. Θα συμβεί σίγουρα. Θαύμαζα ανέκαθεν τον τρόπο που χειρίζεται τη φωνή του. Μια μέρα θα υπάρξει ντουέτο Nergal και Metal God (σ.σ. εννοεί τον εαυτό του). Θα γίνει».

Θέλετε να σχολιάσουμε κάτι; Δεν χρειάζεται. Ήδη φαντασιωνόμαστε (!) ποιο θα ήταν το αποτέλεσμα μιας τέτοιας, μυθικής συνεργασίας.

Τελευταία