Αρχική ΝΕΑΜΟΥΣΙΚΗARIA Awards 2020: Στην κορυφή οι Tame Impala

ARIA Awards 2020: Στην κορυφή οι Tame Impala

25/11/2020

Στην κορυφή του 2020 ανέβηκαν οι Tame Impala χάρη στο νέο album τους, «The Slow Rush», το οποίο αναδείχθηκε κορυφαίος δίσκος της χρονιάς στα βραβεία ARIA 2020. Πρόκειται για την 34η έκδοση των βραβείων που απονέμει η Australian Recording Industry Association, με 29 κατηγορίες νικητών.

Αυτό είναι το τρίτο Album of the Year που κατακτούν οι Tame Impala στα ARIA, έχοντας ήδη λάβει την τιμή αυτή για τα Lonerism (2013) και Currents (2015). Όπως ήταν λογικό, το «The Slow Rush» πήρε και το βραβείο του Best Rock Album, ενώ οι Tame Impala τιμήθηκαν και με το βραβείο Best Group, και ο Kevin Parker πήρε τα βραβεία Engineer of the Year και Producer of the Year για τη δουλειά του στο βραβευμένο album της μπάντας.

Κορυφαίο τραγούδι της χρονιάς αναδείχθηκε το «Teeth» των 5 Seconds of Summer, Best Female Artist αναδείχθηκε η Sampa The Great, ενώ Best International Artist ο Harry Styles, λίγες ημέρες μετά την κατάκτηση του βραβείου για καλύτερο album στα American Music Awards 2020 για το «Fine Line».

Βραβεύθηκαν επίσης οι Lime Cordiale (Breakthrough Artist), Amy Shark (Best Pop Release, Best Australian Live Act), Chelsea Cullen (Best Original Soundtrack or Musical Theatre Cast Album), King Gizzard & The Lizard Wizard (Best Hard Rock/Heavy Metal Album).

Τελευταία