Αρχική ΝΕΑΜΟΥΣΙΚΗ«Αγαπήστε το σώμα σας»

«Αγαπήστε το σώμα σας»

26/11/2020

Τη δική του άποψη για το πρόβλημα του body shaming και τις εμπειρίες του με την αποδοχή του σώματός του έδωσε ο θρύλος των Judas Priest, Rob Halford, σε πρόσφατη συνέντευξή του. Συμμετέχοντας στο podcast «A Gay And A Nongay», ο Halford μίλησε για το body shaming, την ανάγκη για αποδοχή όλων των ανθρώπων, και τον αλληλοσεβασμό.

«Πιστεύω πως το body shaming είναι κυρίαρχο τόσο στον straight όσο και στον gay κόσμο. Πάντα έχεις κάποιον με six-pack στο εξώφυλλο ενός gay περιοδικού, και αυτό είναι λάθος. Έχεις μια λεπτή γυναίκα στο εξώφυλλο ενός straight περιοδικού, και πάει λέγοντας. Είναι τρελό το γεγονός ότι βρισκόμαστε ακόμη σε αυτό το σημείο. Απλώς προσπεράστε το, δεν έχει κανένα νόημα», είπε αρχικά ο Halford.

Στη συνέχεια, συνεχάρη τα fit άτομα, αλλά τόνισε τη σημασία του να υπάρχει αυτοσεβασμός: «Αν είσαι άτομο που θέλει να είναι fit, το σέβομαι και το θαυμάζω. Αλλά πρέπει να κοιτάξουμε διαφορετικά το ζήτημα με τα ανθρώπινα σώματα. Μέσα στα χρόνια τα πράγματα έγιναν καλύτερα, όπως για παράδειγμα για τις plus size γυναίκες, που είναι πιο ευρέως αποδεκτές πλέον, όπως θα έπρεπε να είναι ανέκαθεν. Αυτό είναι το σώμα σου. Να είσαι υπερήφανος για αυτό. Να είσαι υπερήφανος για το πως μοιάζεις και είσαι, διότι είσαι ένα όμορφο άτομο. Δεν έχει σημασία πως είσαι εξωτερικά, αυτό που είναι εντός μετράει».

Τελευταία