Αρχική ΝΕΑΜΟΥΣΙΚΗΟι Scar Of The Sun στην Napalm Records

Οι Scar Of The Sun στην Napalm Records

08/12/2020

Οι Αθηναίοι Scar of the Sun επέγραψαν συμβόλαιο με μία από τις μεγαλύτερες δισκογραφικές που δραστηριοποιούνται στον χώρο του heavy metal, τη Napalm Records. O Αυστριακός κολοσσός, εκτός από τους «δικούς μας» Villagers of Ioannina City (VIC) φιλοξενεί πολλά μεγάλα ονόματα της σκηνής, όπως οι Alestorm, Alter Bridge, Candlemass, Draconian, HammerFall, Kamelot, Monster Magnet, Moonspell, Satyricon, Stoned Jesus, W.A.S.P., Wolfheart και πολλούς ακόμα.

Στην ανακοίνωση της η εταιρία αναφέρει: "Οι Scar of the Sun δημιουργήθηκαν στα τέλη των ‘00s στο Λονδίνο και εν συνέχεια εγκαταστάθηκαν στην Αθήνα. Το 2005 κυκλοφορούν το πρώτο τους Demo που ήταν και υποψήφιο για «Dem του μήνα» στο ελληνικό Metal Hammer. Έξι χρόνια αργότερα, έρχεται ο πρώτος τους δίσκος, το Α Series Of Unfortunate Concurrencies για να ακολουθήσει πέντε χρόνια αργότερα το In Flood το οποίο απέσπασε εξαιρετικές κριτικές παγκοσμίως.

Με αυτό τον τρόπο, πολύ γρήγορα οι Scar of the Sun βρέθηκαν στο επίκεντρο και χάρη στην ικανότητας τους να συνθέτουν μουσική με σύγχρονη οπτική γωνία κατάφεραν να παραμείνουν στο προσκήνιο.
Έχουν μοιραστεί τη σκηνή με μπάντες όπως οι
Dark Tranquillity, οι Insomnium και φυσικά με τους RottingChrist. Παράλληλα, έχουνε περιοδεύσει με σχήματα όπως οι Firewind, Manimal και Monuments. Αυτήν την περίοδο, οι scar of the Sun ετοιμάζονται πυρετωδώς για την Τρίτη τους κυκλοφορία.
"

To συγκρότημα από την πλευρά του ανέφερε: "Μας είναι δύσκολο να περιγράψουμε το πόση χαρά, ευγνωμοσύνη και τιμή νιώθουμε που πλέον ανήκουμε στην Napalm records. Παρακολουθούμε χρόνια τη δουλειά της εταιρίας, όχι μόνο λόγω των μπαντών αλλά και για το επίπεδο επαγγελματισμού και ποιότητας που διακρίνει τις δουλειές της. Τώρα το που μένει είναι αφήσουμε πίσω μας την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί με την πανδημία και να βγούμε ξανά στον «δρόμο». Αυτό που μπορούμε να πούμε μείς από την πλευρά μας, είναι πως θα συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά και ότι κάποια θα ξαναβρεθούμε."

Τελευταία