Αρχική ΝΕΑΜΟΥΣΙΚΗΘα κυκλοφορήσει δίσκο έκπληξη ο Eminem;

Θα κυκλοφορήσει δίσκο έκπληξη ο Eminem;

Οι οπαδοί του Eminem είναι πεπεισμένοι ότι ο rapper θα κυκλοφορήσει ένα νέο άλμπουμ αυτήν την Παρασκευή (18 Δεκεμβρίου) μετά από μια σειρά υπαινιγμών που άρχισαν να εμφανίζονται στο διαδίκτυο.

Ο Eminem έχει εκπλήξει στο παρελθόν τους θαυμαστές με την κυκλοφορία του «Music To Be Murdered By» του Ιανουαρίου, αλλά μια σειρά από σημάδια δείχνουν τώρα ότι ο Eminem πιθανώς να κυκλοφορήσει το «Music to Murdered By - Side B» την Παρασκευή.

Έχουν κυκλοφορήσει φωτογραφίες από ένα αιματηρό έργο τέχνης για τον μη επιβεβαιωμένο δίσκο, ενώ ένα μη επαληθευμένο δελτίο τύπου περιλαμβάνει μια εντυπωσιακή επιλογή guest μουσικών, συμπεριλαμβανομένων των Bon Iver, Royce da 5'9 ″ και Phoebe Bridgers.

Τα παραπάνω δημοσιεύτηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τον rapper Crooked I, ο οποίος πειράζει τους οπαδούς του Eminem στο Twitter γράφοντας: «Αγαπητοί Stans .. Δεν μπορώ απολύτως να επιβεβαιώσω ΤΙΠΟΤΑ που έχει το λογότυπό μου. Συγνώμη παιδιά."

Ενώ το λογότυπο του Crooked εμφανίζεται στην κυκλοφορία, η συμμετοχή του Bon Iver έχει αμφισβητηθεί συγκεκριμένα από τους οπαδούς του Eminem, δεδομένου ότι στο παρελθόν επέκρινε τη συμμετοχή του στο "Fall".

Ωστόσο, άλλες υποδείξεις περιλαμβάνουν μια σελίδα ανοιχτή για τους στίχους του δίσκου στη σελίδα Genius, καθώς και πρόσφατες διαρροές φωτογραφιών του Eminem σε ένα green screen - υπαινιγμός ότι νέο υλικό θα μπορούσε να είναι στο δρόμο για κυκλοφορία.

Ας δούμε λοιπόν τι μας επιφυλάσσει η Παρασκευή!

Τελευταία