Αρχική ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑΜΟΥΣΙΚΗPaul McCartney: «Απορώ πως δεν κλαίω καθημερινά»

Paul McCartney: «Απορώ πως δεν κλαίω καθημερινά»

21/12/2020

Το 2020 μεταξύ πολλών άλλων είναι και η χρονιά όπου συμπληρώθηκαν 80 χρόνια από τη γέννηση του John Lennon, καθώς και 40 έτη από την ημέρα που ο Mark Chapman δολοφόνησε τον μουσικό θρύλο, βυθίζοντας στο πένθος τον πλανήτη. Επιπλέον, το 2020 είναι η χρονιά κατά την οποία ο Paul McCartney κυκλοφόρησε το τρίτο album της σειράς McCartney, «McCartney III». Μιλώντας στο CBS, ο McCartney αναφέρθηκε στο κενό που άφησε η δολοφονία του Lennon στον ίδιο, απορώντας πως δεν έχει καταρρεύσει.

«Είναι πολύ δύσκολο. Συχνά έχω σκέψεις και απορώ πως δεν κλαίω καθημερινά. Είναι τόσο άσχημο», είπε αρχικά και συμπλήρωσε: «Δεν κλαίω κάθε φορά, προφανώς. Υπάρχουν όμως στιγμές που αναπολώ και σκέφτομαι, Θεέ μου ήταν τόσο αναίσθητο αυτό που συνέβη».

Σε ότι αφορά τη διαρκή, ζωντανή παρακαταθήκη των Beatles παρά το γεγονός πως έχουν παρέλθει 40 χρόνια από τότε που έγινε οριστικά απίθανο να ενωθούν αφού ο Lennon δολοφονήθηκε, είπε: «Έχει να κάνει με τα κομμάτια. Κάθε τραγούδι μας έχει ακριβώς αυτά που πρέπει, τίποτα παραπάνω, τίποτα λιγότερο. Είναι θαυμάσιο το ότι χτίσαμε κάτι τόσο σημαντικό και διαρκές».

Τελευταία