Αρχική ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕΣΥΝΤΑΚΤΕΣΚατερίνα Τσοπάνογλου

Κατερίνα Τσοπάνογλου

Editor


Πεισματάρα, ειρωνική και ικανή να μιλάει ακατάπαυστα για πράγματα που αγαπάει! Μπορεί να σου μιλάει για το momentum στο θέατρο και τα αγαπημένα της βιβλία και ξαφνικά μετά από λίγα λεπτά να σου μιλάει για φυσική ή έντομα και φυτοφάρμακα της επιστήμη της, της γεωπονίας και οι ώρες να κυλούν απολαυστικά μαζί της, αφού κάθε τόσο χαμογελάει και σε κοιτάει στα μάτια, αρκεί να μην την εκνευρίσεις... Τότε θα σηκώσει το φρύδι της και θα αρχίσει να σε ειρωνεύεται μέχρι τελικής πτώσης.

Μπλέκει εύκολα σε καβγάδες, που με τον μικροσκοπικό σωματότυπο της είναι θαύμα που δεν έχει φάει ακόμα ξύλο. Εκνευρίζεται με όσους καυχιούνται ότι ξέρουν πολλά ενώ θαυμάζει όσους ξέρουν και δεν το φωνάζουν. Εκνευρίζεται με τους αγενείς ανθρώπους, ενώ νιώθει έντονη ανάγκη (αν και κατά της βίας) να χαστουκίσει οποιονδήποτε μιλάει προσβλητικά ή έχει κακό τρόπο. Τους ειρωνεύεται και δεν τους αφήνει σε ησυχία μέχρι να υποσχεθούν ότι δεν θα μιλήσουν ξανά έτσι.

 

Αγαπάει βαθιά τους ανθρώπους και φήμες λένε ότι για αυτούς που αγαπάει μπορεί να κάνει τα πάντα. Δουλεύει και διαβάζει πολύ, τρέχει σε ομάδες, συνέδρια, πρόβες και πάντα υπόσχεται πως θα ξεκουράζεται περισσότερο. Επικεντρωμένη στην οργάνωση και το πρόγραμμα της δουλειάς και του διαβάσματος σε αντίθεση με τον προσωπικό της χώρο που χρειάζεσαι πυξίδα για να βρεις που αφήνει τί. Ευχαριστιέται με τα πιο μικρά πράγματα, ενώ μπορεί να σε αγαπήσει αμέσως αν της προτείνεις μεγάλη βόλτα με αμάξι ή ένα λαχταριστό παγωτό.

Καλλιτέχνες που αγαπά: Pink Floyd, Rory Gallagher, Etta James, Geoffrey Rush, Matt Damon, Μπέρτολτ Μπρέχτ,Δημήτρης Τάρλοου, Κατερίνα Ευαγγελάτου

Guilty Pleasures: Να παρατηρεί και να μιμείται τους πάντες στις παρέες, να βλέπει πολύ ρομαντικές ταινίες και να συγκινείται.