Αρχική ΝΕΑCINEMA/TV«Φυσάει» το Cobra Kai, σκέψεις και για spin-offs!

«Φυσάει» το Cobra Kai, σκέψεις και για spin-offs!

12/1/2021

Από την πρώτη στιγμή που το Cobra Kai έφτασε στις οθόνες των θεατών μέσω Netflix, το… hype είναι μεγάλο για τη σειρά που έδωσε συνέχεια στο θρυλικό κινηματογραφικό franchise «Karate Kid». Πρόσφατα ολοκληρώθηκε η τρίτη σεζόν της σειράς -για την οποία έγραψε εκτενώς ο Γιώργος Ξιφαράς- και πλέον όλοι περιμένουν τον τέταρτο κύκλο. Ωστόσο, οι δημιουργοί του Cobra Kai δεν έχουν στο μυαλό τους μόνο το βασικό TV series, αφού αποκάλυψαν ότι σκοπεύουν να δημιουργήσουν και spin-off σειρές εμπνευσμένες από το Cobra Kai.

«Ελπίζουμε να επεκτείνουμε το σύμπαν του Karate Kid και να ενδυναμώσουμε τη fanbase, οπότε αυτό το story θα συνεχίσουμε. Πράγματι έχουμε σκεφτεί πως θα τελειώσει το Cobra Kai και το συγκρίνουμε πάντοτε με το αγαπημένο μας σόου το Breaking Bad και πως κατάφερε να συνεχίσει την ιστορία με το Better Call Saul και το El Camino», ανέφεραν οι δημιουργοί, Jon Hurwitz και Hayden Schlossberg, σε συνέντευξή τους στο TV Line.

Μάλιστα, ο Schlossberg έδωσε περαιτέρω λεπτομέρειες, ενισχύοντας το σενάριο να έχουμε και άλλες σειρές σχετικές με το franchise: «Εάν κοιτάξετε τις καριέρες μας, πάντα είχαμε τα sequels. Λατρεύουμε τους χαρακτήρες αυτούς. Κάθε μετάλλαξη για ένα spinoff ή εμβάθυνση στον εκάστοτε χαρακτήρα περνάει από το μυαλό μας. Όλα έχουν να κάνουν με το να γίνει με τον σωστό τρόπο και να είναι στα ίδια επίπεδα ποιότητας με το Cobra Kai. Πάντα σκεφτόμαστε με το Karate Kid στο μυαλό και αυτή η πιθανότητα σίγουρα υφίσταται.»

Τελευταία