Αρχική EVENTSΑΤΖΕΝΤΑΠαράταση για τη 19η online Έκθεση Κόμικς και Επιτραπέζιων Παιχνιδιών!

Παράταση για τη 19η online Έκθεση Κόμικς και Επιτραπέζιων Παιχνιδιών!

COMIC N’ PLAY 2020/2021 - The Digital Version

«ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ»

19η Έκθεση Κόμικς & Επιτραπέζιων Παιχνιδιών

Online edition - Μια εμπειρία για μικρούς και μεγάλους!

Παράταση κατόπιν απαίτησης του κοινού!

Επειδή ένας μήνας ήταν λίγος για τους λάτρεις των κόμικς και των επιτραπέζιων παιχνιδιών κι επειδή μας το ζητήσατε… η19η online Έκθεση Κόμικς και Επιτραπέζιων Παιχνιδιών τουComic Ν’ Play παρατείνεται για τους επόμενους δύο μήνες. Η Ένατη Διάσταση, σε συνεργασία με τον Ελληνικό Σύλλογο Φίλων Ιστορίας & Παιχνιδιών Στρατηγικής (Ε.Σ.Φ.Ι.Π.Σ) και την ActionAid που συνδιοργάνωσαν την έκθεση αυτή, με μεγάλη χαρά σας προσκαλούν ξανά να περιηγηθείτε διαδικτυακά μέσα από τον ιστότοπο www . comic - n - play . gr !

Πρόκειται για μια πλατφόρμα εικονικής περιήγησης, που έχει ως στόχο να ενθαρρύνει την επαφή του αναγνωστικού κοινού των κόμικς με πρωτότυπα έργα, αλλά και να θέσει τους δημιουργούς αντιμέτωπους με προβληματισμούς της εποχής μας.

Την έκθεση έχει επιμεληθεί ο δημιουργόςΣταύρος Κιουτσιούκης με κεντρικό τίτλο ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ. Στην έκθεση θα βρείτε τα έργα των 25 δημιουργών κόμικς που συμμετέχουν. Παράλληλα, θα έχετε την ευκαιρία να θαυμάσετε και τα έργα της φιλοξενούμενης έκθεσης ΤΩΡΑ ΜΕΝΩ ΠΙΑ ΕΔΩ, σε μια προσπάθεια για μια εναλλακτική αφήγηση αναφορικά με τις διαπολιτισμικές κοινωνίες που προκύπτουν από την μετανάστευση. Τιμώμενη καλλιτέχνης της φετινής έκθεσης είναι η Θεσσαλονικιά δημιουργός κόμικς και εικονογράφος Δήμητρα Καζή.

Η έκθεση υλοποιείται με την υποστήριξη της ActionAid στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματοςCIAK MigrACTION ! για την ανάδειξη της συμβολής της μετανάστευσης στην οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη, ενώ υποστηρίζεται επικοινωνιακά από τον ραδιοφωνικό σταθμό FM 1055 Rock της Θεσσαλονίκης.

Θα βρείτε εδώ βίντεο σχετικό με την ActionAid

Όπως και κάθε χρόνο, η πρόσβαση για το κοινό είναι ελεύθερη και τα έργα που φιλοξενούνται, έχουν συγκεντρωθεί στον ομώνυμο κατάλογο της έκθεσης, που αποτελεί και την επίσημη έκδοσή της. Τα έργα της διοργάνωσης και τον κατάλογο μπορείτε να τα αποκτήσετε μέσα από το e-shop μας .

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε:

την επίσημη ιστοσελίδα μας

την επίσημη σελίδα μας στο f/b

το επίσημο κανάλι μας στο youtube 

Τελευταία