Αρχική ΝΕΑPOP CULTUREΔείτε απόσπασμα από το βιογραφικό comic των The Doors, Morrison Hotel

Δείτε απόσπασμα από το βιογραφικό comic των The Doors, Morrison Hotel

28/01/2021

Οι Doors έχουν μοιραστεί ένα αποκλειστικό απόσπασμα από το επερχόμενο βιογραφικό comic τους, το Morrison Hotel, το οποίο καταγράφει τις στιγμές που οδηγούν στην περίφημη εκπομπή της μπάντας την 1η Μαρτίου 1969 στο Dinner Key Auditorium στο Μαϊάμι. Για το βιβλίο, το οποίο κυκλοφορεί από τη Z2 Comics, δόθηκε μια νέα ημερομηνία κυκλοφορίας στις 16 Μαρτίου, καθώς δεν κατέστη δυνατό να κυκλοφορήσει στην αρχική ανακοινωθείσα ημερομηνία.

Οι σελίδες βρίσκουν τους The Doors - καλά, τουλάχιστον όλους εκτός από την προφανή απουσία του Jim Morrison - να θαυμάζουν το πολύ μεγαλύτερο από το αναμενόμενο πλήθος που είναι στο χώρο. Καθώς ένας νέος γενειοφόρος Morrison πάει με ένα αεροπλάνο αργά στη συναυλία και φλερτάρει με τους αεροσυνοδούς, ο διευθυντής του συγκροτήματος κάνει παζάρια με τον ιδιοκτήτη του χώρου, ο οποίος έχει υπερβεί την παράσταση, αλλά αρνείται να δώσει στα Doors περισσότερα χρήματα από το αρχικό συμβόλαιο.

Στο απόσπασμα δεν εμφανίζονται τα ​​κατορθώματα του Morrison κατά τη διάρκεια της συναυλίας και οι μέρες του συλλήψεως του αργότερα για άσεμνες εκθέσεις, βωμολοχίες και δημόσια μεθυσία.

Τελευταία