Αρχική ΝΕΑΜΟΥΣΙΚΗO Mustaine στη Gibson

O Mustaine στη Gibson

24/02/2021

'Eναν από τους μεγαλύτερους guitar heroes της εποχής προσέθεσε στο δυναμικό της η Gibson. Ο λόγος για τον Dave Mustaine των Megadeth (όχι ότι χρειάζεται και ιδιαίτερες συστάσεις). Ο frontamn και ιθύνων νους του συγκροτήματος, το τελυταίο διάστημα χρησιμοποιούσε κιθάρες Dean, αυτό όμως πλέον αλλάζει, όπως επιβεβαίωσε και ο ίδιος μέσω video.

"Ένα από τα πρώτα albums που αγόρασα στη ζωή μου, ήταν το Kiss Alive. Στο οπισθόφυλλο του δίσκου υπήρχε το σήμα της Gibson, συνοδευόμενο από μία φράση που έλεγε ότι οι Kiss παίζουν με Gibson γιατί θέλουν να είναι οι καλύτεροι. Μπορεί να έχουν περάσει χρόνια από τότε, όμως παραμένω ο ίδιος οπαδός που ήμουν τότε. Η μόνη διαφορά είναι ότι τώρα παίζω κιόλας κιθάρα, γράφω μουσική, περιοδεύω τον κόσμο και μπορώ να πω ότι εκείνη η πρόταση που είχα διαβάσει όταν ήμουν νέος, είναι 100% αληθής."

Από την πλευρά ο Cesar Gueikian ανέφερε ότι για την Gibson αποτελεί τιμή να συνεργάζεται με τον Dave, καθώς πρόκειται για έναν ζωντανό θρύλο στη σκηνή και ένα rifflord (όπως χαρακτηριστικά τον περιέγραψε). Πρόσθεσε ότι θα έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον και όταν θα ξεκινήσει η διαδικασία σχεδίασης της signature κιθάρας του, αφού ο Mustaine εκτός από τα παίζει πάρα πολύ καλά, γνωρίζει πολλά τεχνικά και θεωρητικά πράγματα που αφορούν το όργανο και την κατασκευή του.

Τελευταία