Αρχική DEPARTISTSLUCKY 88 ραδιοφωνικά hits που λατρεύουμε να μισούμε

8 ραδιοφωνικά hits που λατρεύουμε να μισούμε

01/03/2021

Υπάρχουν τραγούδια γνωστά και χιλιοακουσμένα, τα οποία ουδέποτε θα βάλουμε σπίτι μας να τα ακούσουμε. Όμως, τα ίδια αυτά τραγούδια αν πετύχουμε «κάνοντας βόλτα» στις ραδιοφωνικές συχνότητες, όχι μόνο θα τα αφήσουμε αλλά πολύ πιθανόν να δυναμώσουμε και τη συσκευή αναμετάδοσης που χρησιμοποιούμε.

REM – Losing my Religion

"That’s my in the corner, that’s me in the spotlight" πόσες φορές έχουμε τραγουδήσει τον παραπάνω στίχο πηγαίνοντας στη σχολή, στη δουλειά ή κάποια βόλτα (όταν μπορούσαμε και πηγαίναμε τέλοσπαντων). Το Losing My Religion να σημειώσουμε ότι χάρισε δύο βραβεία Grammy στο συγκρότημα.

► Metallica – The Unforgiven II

Σας ακούμε να αναρωτιέστε γιατί το ΙΙ ρε παιδιά και όχι το Ι. Αρχικά δυσκολευόμαστε να σας απαντήσουμε γιατί δεν το επιλέγουμε εμείς αλλά ο εκάστοτε ραδιοφωνικός παραγωγός και επίσης, όπως λένε και οι Γιώργηδες του site, ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟ ΙΙ.

► The Hooters – Johnny B

Για τους μυημένους υπάρχει μία εξαιρετική των N Carkade στα ελληνικά.
Ο υπόλοιπος κόσμος μαγεύεται από τις φωνές των Rob Hyman & Eric Bazilian οι οποίοι περιγράφουν αλληγορικά μία μάχη ενάντια στις εξαρτήσεις.

► RHCP – The Otherside

Κάλλιστα στη θέση του "The Otherside" θα μπορούσαν τοποθετηθούν διάφορα κομμάτια των RHCP. Ο λόγος που το επιλέγουμε είναι γιατί το θεωρούμε λίγο καλύτερο από τα υπόλοιπα radio hits των Red Hot Chili Peppers.

► Green Day – Boulevard Of Broken Dreams

Ένα από τα δύο συγκροτήματα που αρκετός κόσμος λατρεύει να μισεί χωρίς κάποιον ιδιαίτερο λόγο. Τι και αν πριν το American Idiot οι Green Day είχαν κυκλοφορήσει ήδη έξι albums και άλλα τόσα μετά από αυτό, το Boulevard Of Broken Dreams θα είναι αυτό που πάντα θα παίζει στο ραδιόφωνο. 

► Nickelback – How You Remind Me

Και φτάσαμε στο συγκρότημα που όλος ο πλανήτης λατρεύει να μισεί (κάτι σαν τον Λουκά Βύντρα των συγκροτημάτων). Στη χώρα μας βέβαια έχουμε ακόμα έναν λόγο να τους μισούμε – έστω και αν δε φταίμε – την ανεκδιήγητη διασκευή της Πρωτοψάλτη.

► Evanescence – Bring Me To Life

Και εδώ έχουμε μία περίπτωση που μοιάζει ο χρόνος να πάγωσε για πάντα. Βέβαια έχουμε τη δικαιολογία ότι το 2004 που κυκλοφόρησε το κομμάτι είχαμε ολυμπιακούς αγώνες και ήμασταν όλοι μέσα στην τρελή χαρά.

 

► Dan Wilson – Breathless

Όταν ο Dan Wilson αποχωρούσε από τους Supersonic για να κάνει solo καριέρα δεν πρέπει να φανταζόταν την επιτυχία που θα γνώριζε στη χώρα μας. Το Breathless είναι από τα τραγούδια που έγιναν επιτυχία μόνο στην Ελλάδα, μάλιστα υπάρχει και μία διασκευή από τον Λευτέρη Πανταζή.
Not bad Mr. Wilson

Τελευταία