Αρχική ΝΕΑPOP CULTUREΟ JJ Abrams ετοιμάζει σειρά Justice League Dark για το HBO Max

Ο JJ Abrams ετοιμάζει σειρά Justice League Dark για το HBO Max

TV series με θέμα το universe του Justice League Dark της DC θα ετοιμάσει ο JJ Abrams, σκηνοθέτης των διάσημων Armageddon, Cloverfield, και Star Wars: The Force Awakens μεταξύ άλλων, όπως ανακοίνωσε η HBO Max και η Bad Robot Productions, εταιρία του JJ Abrams.

Λεπτομέρειες σχετικά με ημερομηνίες αλλά και το ποιοι χαρακτήρες θα περιλαμβάνονται στη σειρά δεν έγιναν ακόμη γνωστές, αλλά αναμένουνε αυτές οι αποκαλύψεις να συμβούν όσο θα πλησιάζουμε στην ολοκλήρωση της πρώτης σεζόν, ως συνηθίζεται βάσει μάρκετινγκ.

Στον κόσμο της DC Comics, η Justice League Dark αποτελείται μεταξύ άλλων από τους John Constantine, Madame Xanadu, Deadman, Doctor Mist, Swamp Thing, και άλλους, με τον πρώτο να είναι και ο πλέον γνωστός στο ευρύ κοινό, χάρη και στον ρόλο του Keanu Reeves στην ομώνυμη ταινία (Constantine, 2005).

Να θυμίσουμε ότι το 2017 η animated ταινία Justice League Dark βγήκε στο κοινό από τη Warner Bros. Animation, με πρωταγωνιστές τους John Constantine, Batman/Bruce Wayne, και άλλους.

Στην ίδια ανακοίνωση, η HBO Max γνωστοποίησε στο κοινό πως η Bad Robot Productions και ο JJ Abrams θα αναλάβουν τη δημιουργία δυο ακόμη σειρών, το Overlook και το Duster. Το Overlook θα βασίζεται στη Λάμψη του Stephen King, ενώ το Duster είναι original δραματική σειρά, προϊόν της συνεργασίας της βραβευμένης σεναριογράφου LaToya Morgan και της Bad Robot Productions.