Αρχική ΝΕΑTRENDING LOUNGEΑσπρόμαυρα, παντοδύναμα βλέμματα

Ασπρόμαυρα, παντοδύναμα βλέμματα

17/03/2021

Ένα από τα δεδομένα για τα οποία δεν υπάρχει αμφιβολία είναι αυτό που θέλει τους Έλληνες φωτογράφους να διαθέτουν μια από τις πλέον ξεχωριστές… ματιές παγκοσμίως. Το παρόν μίνι αφιέρωμα δεν δημιουργήθηκε χάρη σε κάποια προσωπική σχέση, αντίθετα είναι από αυτές τις μνείες σε ανθρώπους της Τέχνης που απλώς δεν μπορείς να μην κάνεις πραγματικότητα. Κάνοντας scrolling στο Instagram «πέσαμε» στο προφίλ του Χρόνη Περράκη, @cp_smileorwhatever, μέσω ενός post του Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη και δεν μπορέσαμε παρά να το αναδείξουμε.

Ο Έλληνας φωτογράφος είναι ενεργός στο Instagram από τον Ιούνιο του 2020 και το μοναδικό που περιέχει το προφίλ του είναι ασπρόμαυρες φωτογραφίες, στη συντριπτική τους πλειονότητα κοντινά πορτρέτα, ατόμων του ελληνικού κινηματογράφου, θεάτρου, και της ελληνικής τηλεόρασης. Πορτρέτα και άλλων ατόμων περιλαμβάνονται επίσης στην εν λόγω συλλογή από ασπρόμαυρα, πανίσχυρα βλέμματα, τα οποία -με διαφορετικό τρόπο το καθένα- σου κεντρίζουν το ενδιαφέρον.

Είναι γνωστό ήδη πως στο Depart δεν «φοβόμαστε» να γράψουμε αυτό που θέλουμε δίχως δεύτερη σκέψη για το «τι μπορεί να πει ο τάδε». Για αυτόν τον λόγο, αλλά κυρίως επειδή οι Έλληνες καλλιτέχνες -ειδικά τον τελευταίο έναν χρόνο- περνούν εξαιρετικά δύσκολα, επιλέγουμε να τους αναδεικνύουμε με κάθε ευκαιρία που μας δίνετε.

Μπορείτε να δείτε τις φωτογραφίες στο προφίλ του Χρόνη Περράκη στο Instagram. Επιλέγουμε να μην δημοσιεύσουμε καμία, σε ένδειξη σεβασμού στη δουλειά του και στα πνευματικά του δικαιώματα.

Υ.Γ. Η φωτογραφία του θέματος είναι από το δημόσιο προφίλ του Χρόνη Περράκη στο Facebook και αφορά project του Έλληνα φωτογράφου. Τα δικαιώματα της φωτογραφίας ανήκουν αποκλειστικά στον ιδιοκτήτη της και αυτή χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς.

Τελευταία