Αρχική ΝΕΑΜΟΥΣΙΚΗ`Ολες οι λεπτομέρεις για το Afterglow των Marva Von Theo

`Ολες οι λεπτομέρεις για το Afterglow των Marva Von Theo

18/03/2021

Το Afterglow περιγράφει τις πιο μελαγχολικές αποχρώσεις της ζωής, εκείνα τα γλυκόπικρα συναισθήματα όταν κάτι πραγματικά όμορφο τελειώνει, τον απόηχο μιας αγαπημένης φωνής, τα απομεινάρια του φωτός μετά την δύση του ήλιου. Η αγάπη και η απώλειά της, η θλίψη, η ελπίδα, η ονειροπόληση και η απόφαση για ζωή λαμπυρίζουν στους ποιητικούς στίχους των Marva Von Theo που αποτελούν τον πυρήνα αυτού του άλμπουμ.

Στο Afterglow, οι Marva Von Theo έχουν δημιουργήσει ένα χορευτικό, ηλεκτρονικό ήχο που σκιάζεται κομψά από noir, μελαγχολικές ηχητικές παλέτες, έναν αντισυμβατικό χώρο που ρέει ορμητικά μεταξύ της Electronica, Art Pop, Dark pop, Neo-Synthpop, Darkwave, Post-Punk, Contemporary και της Jazz.

Love (Watch Official Video)
Forever (Watch Lyric Video)
Ruins (Watch Official Video)
Embrace this Madness (Watch Official Video)
Dissolve
Older
Room of Doubt
Somewhere Safe
Bittersweet Sunday
Forgotten
My Moon

CREDITS

Tracks 1, 2, 5, 10: lyrics and music by Theo Foinidis
Tracks 4, 9: lyrics and music by Marva Voulgari
Tracks 3, 6, 8, 11: lyrics by Marva Voulgari,
music by Marva Voulgari and Theo Foinidis
Track 7: lyrics by Marva Voulgari, music by Theo Foinidis

Performed by Marva Von Theo
Vocals recorded by Yannis Markopouliotis at Artracks Studio
Mixed by Theo Foinidis
Mastered by George Priniotakis at Artracks Studio
Produced by Theo Foinidis

Photography by Periklis Liakakis
Album Artwork and Design by Barbara Panagiotidis, Higher!Higher!

 

Σκοτεινοί και ρυθμικοί, ταυτόχρονα όμως εσωστρεφείς, ονειρικοί και συναισθηματικοί, οι Marva Von Theo βρίσκουν τον δρόμο τους μέσα από το σκοτάδι της darksynth μουσικής προς την λαμπερή electropop, συνθέτοντας μία μουσική πολυδιάστατη, με εκφραστικά, καθηλωτικά φωνητικά και εκλεπτυσμένες ενορχηστρώσεις. Η συνολική αισθητική των ήχων και των μελωδιών τους καλύπτει ένα ευρύ και συχνά αντιφατικό φάσμα, που εμποτίζεται δημιουργικά με το ιδιαίτερα προσωπικό τους λεξιλόγιο. Αποστασιοποιημένοι από στιλιστικά δόγματα, αισθάνονται ελεύθεροι να πειραματιστούν και να προσδιορίσουν τον ήχο τους μέσα στον αχανή κόσμο της pop μουσικής.

Οι Marva Von Theo είναι παθιασμένοι, ανήσυχοι, θαρραλέοι, θορυβώδεις, επικίνδυνοι, εκλεπτυσμένοι, εύθραυστοι, μελαγχολικοί, σκοτεινά ρομαντικοί, συναισθηματικοί.

Σχηματίστηκαν το 2017 από την Μάρβα Βούλγαρη και τον Τεό Φοινίδη, δύο μουσικούς με κλασσική εκπαίδευση και έντονη πειραματική φύση, η οποία τους ωθεί στην αναζήτηση πολλών και ετερόκλητων ειδών μουσικής. Η Μάρβα έχει ως μουσικό υπόβαθρο το κλασικό πιάνο και το Jazz τραγούδι. O Τεό, εκτός από δεξιοτέχνης του κλασικού και Jazz πιάνου, είναι συνθέτης Contemporary μουσικής, έχοντας αποφοιτήσει από το Πανεπιστήμιο μουσικής και παραστατικών Τεχνών της Βιέννης, και έχοντας στο ενεργητικό του έργα για μουσικά σύνολα και ορχήστρα.

Το ντεμπούτο τους άλμπουμ "Dream within a Dream", κυκλοφόρησε ως ανεξάρτητη παραγωγή το 2018, ενώ σύντομα ακολούθησε η βινυλιακή έκδοσή του από την Shades of Sound/Wave Records (BR) το 2019. Ακολούθησε μία σειρά από singles όπως το "Embrace this Madness"(2019), "Forever" (2020) "Ruins"(2020)  και "Love" (2020), που οδήγησαν στη κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου δεύτερου άλμπουμ τους "Afterglow" τον Φεβρουάριο του 2021.

Έχουν εμφανιστεί σε αρκετές σκηνές και φεστιβάλ, με πιο γνωστά το Linecheck Festival στο Μιλάνο και το Athens Music Week, ενώ έχουν ανοίξει τις συναυλίες των Hooverphonic (BE), Motorama (RU) και Molly Nillson (DE). Πρόσφατα τέθηκαν σε υποψηφιότητα, μαζί με άλλες 26 Ευρωπαικές μπάντες, για τα Hemi Music Awards, ένα νέο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα που υποστηρίζεται από το Creative Europe πρόγραμμα.

Facebook | Instagram | Youtube | Soundcloud | Spotify |Bandcamp

www.marvavontheo.com