Αρχική ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑDoctor Fate: H «απάντηση» της DC στον Dr. Strange της Marvel

Doctor Fate: H «απάντηση» της DC στον Dr. Strange της Marvel

05/04/2021

Με τον Black Adam να αναμένεται στις 29/07/2022 στις κινηματογραφικές αίθουσες, εκτός από τον ήρωα που θα «ενσαρκώσει» ο Dwayne Johnson, ντεμπούτο στο DCEU θα κάνει και το αντίπαλο δέος του Dr. Strange, o Dr. Fate.

Τον Kent Nelson, όπως είναι το κανονικό του όνομα, υποδύεται ο άλλοτε 007, Pierce Brosnan. H ιστορία ξεκινάει όταν εξερευνά τον τάφο του Nabu του Σοφού, μαζί με τον πατέρα του, Sven Nelson. Όταν τον ανοίγουν, το πνεύμα του θεού απελευθερώνεται μαζί με δηλητηριώδη αέρια, το οποία και στοιχίζουν τη ζωή του Sven. O Kent όχι μόνο θα ζήσει, αλλά θα εκπαιδευθεί από τον ίδιο τον Nabu στη μαγεία ο οποίος θα του δώσει και το κράνος του, το Helmet of Fate/ Helmet of Nabu.

Βέβαια εκτός του κράνους/σήματος κατατεθέν, τον εξοπλισμό του συμπληρώνουν ο Μανδύας του Πεπρωμένου και το φυλαχτό του Anubis. Από μόνος του κατέχει ισχυρές μαγικές δυνάμεις οι οποίες πολλαπλασιάζονται όταν φορέσει το μαγικό του κράνος. Αιωρείται, είναι τηλεπαθητικός και τηλεκινητικός, τηλεμεταφέρεται, έχει μερικό έλεγχο της ενέργειας, μπορεί να γίνεται άυλος και να ταξιδεύει στον χρόνο (not bad at all).  

Τελευταία