Αρχική ΝΕΑΜΟΥΣΙΚΗΟ στίχος που παραλίγο να διαλύσει τους SOAD νωρίτερα!

Ο στίχος που παραλίγο να διαλύσει τους SOAD νωρίτερα!

23/04/2021

Έναν από τους μεγαλύτερους καβγάδες στην ιστορία των System Of A Down αποκάλυψε ο Rick Rubin. Μιλώντας στο podcast του, “Broken Record”, με τον Serj Tankian φιλοξενούμενο, ο Rubin αποκάλυψε ότι ο στίχος “Pull the tapeworm out of your ass” στο κομμάτι “Needles” από το album “Toxicity”, δεν ήταν αρχικά έτσι, και λίγο έλειψε η διαφωνία για την τελική του μορφή να διαλύσει τους SOAD πολύ νωρίτερα.

«Αρχικά, η χορωδία ήταν να πει Pull the tapeworm out of my ass. Στους Daron [Malakian] και Shavo [Odadjian] δεν άρεσε το κομμάτι “my ass”», είπε ο Tankian και συμπλήρωσε: «Έλεγαν πως δεν είναι καθόλου ωραίος έτσι ο στίχος, ότι ακούγεται άσχημο, ότι θα φανούμε ευάλωτοι».

Στη συνέχεια, ο Rubin αποκάλυψε: «Ένιωθα πως η μπάντα θα μπορούσε να διαλυθεί εξαιτίας αυτού του στίχου. Οι αντιδράσεις και η λογομαχία ήταν εξαιρετικά έντονες, ενδεικτικό του πάθους που είχε ανέκαθεν αυτή η μπάντα. Το γεγονός πως ένας στίχος, ένας ασήμαντος στίχος, οδήγησε σε τέτοια διαφωνία, ήταν ξεκάθαρο ενδεικτικό του πάθους που είχαμε για τη μουσική μας».

Εν τέλει, όπως αποκάλυψε και ο Tankian, ο στίχος έγινε “Pull the tapeworm out of your ass” και το “Needles” κυκλοφόρησε ως μέρος του “Toxicity” με αυτόν τον στίχο αντί για τον αρχικό. Ο θρυλικός frontman των SOAD μάλιστα εξήγησε ότι με την αρχική εκδοχή, Pull the tapeworm out of my ass, εννοούσε «βγάλε τον αρνητισμό από μέσα μου» και τίποτα άλλο.

Τελευταία