Αρχική EVENTSΑΤΖΕΝΤΑΟι CHICKN είναι οι επόμενοι guests στα Live Studio Sessions της MaximalTones

Οι CHICKN είναι οι επόμενοι guests στα Live Studio Sessions της MaximalTones

05/05/2021

Μετά την επιτυχημένη πρεμιέρα της προηγούμενης εβδομάδας με το εκρηκτικό set των Fundracar, έφτασε η ώρα για το επόμενο MaximalΤones Live Studio Session.

Την προσεχή Πέμπτη 06/05, οι CHICKN παίρνουν τη σκυτάλη για να παρουσιάσουν ένα αποκλειστικό set.

Από τους πιο συνεπείς εκπροσώπους του ψυχεδελικού rock τα τελευταία χρόνια, οι CHICKN έχουν χαράξει μια πορεία συνεχούς εξέλιξης. Οι δισκογραφικές δουλειές τους και οι έως τώρα ζωντανές εμφανίσεις καταδεικνύουν ένα σχήμα που έχει βρει το δρόμο του δημιουργικά και πλέον το ζητούμενο είναι το πόσες στροφές και απρόσμενες παρακάμψεις θα συναντήσει. Η δεδομένη live εκτελεστικότητα και ατμόσφαιρα της μπάντας μπαίνει σε Live Studio Sessions λειτουργία και ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην πορεία τους.

Η MaximalTones είναι μια ανερχόμενη εταιρεία μουσικής παραγωγής που ειδικεύεται στη ζωντανή ηχογράφηση και μαγνητοσκόπηση καλλιτεχνικών εκδηλώσεων και συναυλιών.

Με στόχο να αξιοποιήσει το πλούσιο καλλιτεχνικό δυναμικό των καλύτερων σχημάτων της Ελλάδας και να δώσει μια διέξοδο στην παρούσα στασιμότητα δημιούργησε τα Live Studio Sessions, μια σειρά από video performances στα υψηλά ποιοτικά standards των αντίστοιχων παραγωγών του εξωτερικού (Audiotree, NPR Tiny Desk, KEXP), αναλαμβάνοντας επίσης την κυκλοφορία και προώθηση τους ως ολοκληρωμένα live albums σε mainstream πλατφόρμες όπως τα YouTube, Twitch, Apple Music, Spotify, κλπ.

Η μαγνητοσκόπηση και ηχογράφηση της εμφάνισης γίνονται στην Αθήνα, από το Γιώργο Λεώδη (παραγωγός) και την Έλενα Κοντέλα (παραγωγός, σκηνοθέτης).

Εγγραφή στην πρεμιέρα εδώ

 

Τελευταία