Αρχική ΝΕΑΜΟΥΣΙΚΗEnter: Oblivion, το πρώτο lyric video των ΛΔΛΜ/ADAM

Enter: Oblivion, το πρώτο lyric video των ΛΔΛΜ/ADAM

13/05/2021

Με τον John Patelias να αναλαμβάνει το artwork οι ΛΔΛΜ/ADAM παρουσίασαν το πρώτο lyric video από τον “παρθενικό” δίσκο τους, “Sun”. Το “Enter: Oblivion” απέκτησε το δικό του video clip, όπου αποτυπώνεται οπτικά το concept όλου του δίσκου, ο οποίος κυκλοφόρησε τον Αύγουστο του 2020.

Το video clip έκανε πρεμιέρα τον Μάιο του 2021 και αποτελεί μια εξαιρετική αποτύπωση της… ψυχεδελικής πτυχής του album. Η δουλειά του John Patelia είναι εξαιρετική, με αμέτρητους ήλιους σε κάθε μορφή και χρώμα να ταξιδεύουν στο διάστημα στο εν λόγω lyric video.

Η μπάντα αναφέρει χαρακτηριστικά για το video clip: “Το συγκεκριμένο κομμάτι αρχικά λεγόταν Oblivion. Αλλάξαμε τον τίτλο ως φόρο τιμής στο σχετικό στίχο του Danzig από το "Her Black Wings". Πρόκειται για ένα τραγούδι που γράφτηκε μέσα σε 10 λεπτά. Ξεκίνησε από ένα riff σε κάποιο υπνοδωμάτιο και όταν βρεθήκαμε όλοι μαζί, πήρε σχήμα σχεδόν αμέσως. Είναι επί της ουσίας το ιντερλούδιο του δίσκου, καθώς οδηγεί από το μικρόκοσμο του πρώτου μισού, στο μακρόκοσμο της Monolith ενότητας”.

Ακολουθήστε τους ΛΔΛΜ/ADAM στα social media:

Facebook, Instagram, Bandcamp, Spotify, Apple Music

Τελευταία